| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]() | Üniversitelerimiz bugün ne durumda ? Aslında nasıl olması gerekiyor ? Üniversitelerimizi kimler kontrol ediyor ? Bu kişilerin nasıl kişiler ? Bu kişiler aslında nasıl kişiler olmalı ? Sistemimiz nasıl ? Aslında nasıl olmalı ? ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (24-03-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.796
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24194 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkes cebini doldurma derdinde..kimsenin eğitimi ön plana aldığı yok..ne hocalarda hayır var ne öğrencilerde..sistem zaten başlı başına bir hata.. Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yök kaldırılmalıdır. Bu sayede üniversiteler devlet baskısından kurtarılabilir. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Kayıp_Şair (24-03-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üniversite görevlileri kendi işime bakmalı. Siyaset yapma yetkileri yok. Onların yetkileri yasalarla belirlenir. Yasalara uymak zorundadırlar...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malesef hayır! Şu zor günleri bir atlatalım herşeyin daha güzel olacağı kanaatindeyim, inşallah.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #6 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.079
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üniversiteler ilim yerleridir sözde üniversitelerin şu anki pozisyonu tamamen sisteme kölelik yapacak bireyler yetiştiriyor ....üniversitelerde öğrenilir siyaset ve her zaman ülkenin yönü bu kurumlarca belirlenir....yöke gelince ya ünv. askerlerin ne işi var yök kurulunda ...özgür bireyler ve işinde tecrübeli gençler yetiştirmekmi alakası yok artk ünv......sıralanan yasaklarla ünv. bir yasak cenneti oldu yok sen kılık kiyafete uymuyosun yok senin siyasi ideolojin bu ülke için tehdit oluşturuyor..bu yasaklar öyle bir boyut alıyorki bir örnek veriyim mesela bizim ünv. bahar şenliklerinde arkadaşlar halay çekti ve o halay çekenler hakkında ideolojik halay çektikleri için soruşturma açılıyor bu tür saçma soruşturmalar ünv.bir hayliarttı ...rektörler diktatorluk düzenini korumak için kendileri ile aynı ideolojjiye sahip olmayan öğretim görevlilerini ve prof.ları başka ünv. gitmeleri için zorluyor....ünv bilinçlenmenin ve duyarlı bireylerin yetiştirilmesi için gerekli iken şu an bu özelliğini kaybetti .... CEZALI ÜYE |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Şidaam (24-03-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |