| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Unutamadığını, en bilindik sembol hangisi? | |||
| Ay Yıldız | | 21 | 56,76% |
| Nazi | | 2 | 5,41% |
| Barış | | 2 | 5,41% |
| Haç | | 3 | 8,11% |
| Mercedes | | 2 | 5,41% |
| Avurpa Birliği | | 0 | 0% |
| Volkswagen | | 0 | 0% |
| Siyasi Parti Sembolleri | | 1 | 2,70% |
| Hepsini Unuttum (: | | 0 | 0% |
| Diğer(Yazınız) | | 6 | 16,22% |
| Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ay yıldız zaten unutamamda bozkurt olsaydı bozkurt diyecektim olmadığı içim nazi dedim. Nazilerin sembolleri hoşuma gidiyor.
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (02-01-08) |
| | #4 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başta Ay-Yıldız tabiki... Sonra Heartagram =) ![]() düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.459
Forum Gücü: 151 Forum Puanı:59459 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ay Yıldız
|
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gamalı haç. |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.856
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | normal degil bu .. ![]() semboller le isim yok .. ![]() kendi sembolümüzü olusturalim sembolik olarak ![]() sanirim evrensel olarak soruyu ele alirsam en bilindik sembol baris sembolü dür (ki ben onu kücükken cok mercedes sembolü ile karistiridim )
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (02-01-08) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ay yıldız tabikide ![]() |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | amacım bir görüşü, inancı desteklemek değil.gamalı haç gözüme hoş geliyor o kadar. Konu weekend warrior tarafından (02-01-08 Saat 20:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #10 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dünyua üstünde hristiyan haçını bilmeyen yoktu herhalde.
|
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde de sembolleri unutmam pek. Bir de hitit sembolü ve masonların bazı sembollerini var unutmadığım mesela "gönye ve pergel, göz ve piramit, altı köŞeli yıldız gibi.." diğerlerini unutmuŞum demekki aklıma bunlar geldi sadece.. Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ay Yıldız daha sonra Nazi simgeleri... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mankenler ve kendini şöhretli zanneden bazı insanlar hava atmak için takarsa unutmayız tabiki...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çekiç-Orak Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mercedes Benz.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #16 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1668 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haç
|
|
| | #17 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay-yıldıs, swastika, fenerbahçe arması
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #18 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galatasaray sembolü içiçe geçmiş GS ve Aslan resmi ![]() |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ay Yıldız Tabiki de...
314 - нαѕαη™ |
|
| | #20 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sembollerin pekçoğu aklımda kalıyor. Exxon, Shell, Maret, Milli Piyango, Orak-Çekiç, Eiffel, Svastika, Yin-yang, Asklepios'un asası, Horus'un gözü, Mercedes, Adidas, Puma, Jaguar... Unutamadığım sembol diye birşey yok, zaten akılda kalsınlar diye sembol onlar. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |