DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv
Anket Sonuçlarını Göster: Unutamadığını, en bilindik sembol hangisi?
Ay Yıldız 21 56,76%
Nazi 2 5,41%
Barış 2 5,41%
Haç 3 8,11%
Mercedes 2 5,41%
Avurpa Birliği 0 0%
Volkswagen 0 0%
Siyasi Parti Sembolleri 1 2,70%
Hepsini Unuttum (: 0 0%
Diğer(Yazınız) 6 16,22%
Oylayanlar: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 02-01-08, 13:11 Çevrimdışı   #1
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Unutamadığını, en bilindik sembol hangisi?

Unutamadığını, en bilindik sembol hangisi?
Eski 02-01-08, 17:51 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ay yıldız zaten unutamamda bozkurt olsaydı bozkurt diyecektim olmadığı içim nazi dedim. Nazilerin sembolleri hoşuma gidiyor.

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (02-01-08)
Eski 02-01-08, 19:46 Çevrimdışı   #3
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
orak çekiç...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (02-01-08)
Eski 02-01-08, 19:46 Çevrimdışı   #4
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
iyi

Başta Ay-Yıldız tabiki...

Sonra

Heartagram =)

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 02-01-08, 19:48 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ay Yıldız

υℓтяαѕℓαη
Eski 02-01-08, 19:55 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
gamalı haç.
Eski 02-01-08, 20:09 Çevrimdışı   #7
Rektör
Genel Mesajlar: 10.042
Teşekkür etti: 9.856
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nazilerin sembolleri hoşuma gidiyor.
Alıntı:
weekend warrior´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gamalı haç.
normal degil bu ..

semboller le isim yok ..
kendi sembolümüzü olusturalim sembolik olarak

sanirim evrensel olarak soruyu ele alirsam en bilindik sembol baris sembolü dür (ki ben onu kücükken cok mercedes sembolü ile karistiridim )
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (02-01-08)
Eski 02-01-08, 20:21 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ay yıldız tabikide

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !
Eski 02-01-08, 20:23 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
amacım bir görüşü, inancı desteklemek değil.gamalı haç gözüme hoş geliyor o kadar.

Konu weekend warrior tarafından (02-01-08 Saat 20:36 ) de değiştirilmiştir..
Eski 23-02-08, 11:39 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Antikapitalistler

Selek - ait Avatar
Genel Mesajlar: 37
Teşekkür etti: 19
Forum Puanı:597
Selek ara sıra gören oluyorSelek ara sıra gören oluyorSelek ara sıra gören oluyorSelek ara sıra gören oluyorSelek ara sıra gören oluyorSelek ara sıra gören oluyor
dünyua üstünde hristiyan haçını bilmeyen yoktu herhalde.
Eski 29-02-08, 22:14 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Genelde de sembolleri unutmam pek. Bir de hitit sembolü ve masonların bazı sembollerini var unutmadığım mesela "gönye ve pergel, göz ve piramit, altı köŞeli yıldız gibi.." diğerlerini unutmuŞum demekki aklıma bunlar geldi sadece..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Eski 29-02-08, 23:58 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ay Yıldız daha sonra Nazi simgeleri...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 01-03-08, 00:01 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Selek´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dünyua üstünde hristiyan haçını bilmeyen yoktu herhalde.
mankenler ve kendini şöhretli zanneden bazı insanlar hava atmak için takarsa unutmayız tabiki...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 01-03-08, 00:04 Çevrimiçi   #14
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 851
Teşekkür etti: 442
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:825
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Çekiç-Orak

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

"Allah'ı ararsan gönlünde ara
Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre
Eski 01-03-08, 01:54 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.813
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Mercedes Benz..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Eski 01-03-08, 14:17 Çevrimdışı   #16
Asistan
Kemalistler

absolut - ait Avatar
Genel Mesajlar: 323
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:1668
absolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyorabsolut çevresinde seviliyor
haç

şafak 456
Eski 01-03-08, 14:45 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ay-yıldıs, swastika, fenerbahçe arması

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 01-03-08, 14:48 Çevrimdışı   #18
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 352
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Galatasaray sembolü içiçe geçmiş GS ve Aslan resmi

artık bizimde bi arama motorumuz var...
www.attabot.com
Eski 01-03-08, 22:38 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Junior_Muftu - ait Avatar
Genel Mesajlar: 871
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2031
Junior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyorJunior_Muftu çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Ay Yıldız Tabiki de...

314 - нαѕαη™
Eski 02-03-08, 10:04 Çevrimdışı   #20
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Sembollerin pekçoğu aklımda kalıyor. Exxon, Shell, Maret, Milli Piyango, Orak-Çekiç, Eiffel, Svastika, Yin-yang, Asklepios'un asası, Horus'un gözü, Mercedes, Adidas, Puma, Jaguar...

Unutamadığım sembol diye birşey yok, zaten akılda kalsınlar diye sembol onlar.

Başar Demirsoy.

Konu Seçenekleri