| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Upload Team Grup İsmi:Upload Team Faaliyet Alanı : Paylaşım Bölümü Amacı:Bütün yapacağımız paylaşımların bir www.zamansiz.com formunun imzasının bulunmasını için NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.908
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:156356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grubun açılması halinde faaliyet alanı sadece paylaşım sitesi olacak ve grup paylaşım sitesinde açılacaktır. Orda gruba üye olanlar zamansız da da farklı bir gruba üye olabilecekler. Katılım oranına göre açılıp açılmamasını değerlendireceğiz. Gruba dahil olmak isteyenler bu başlık altından yorumlarını yazabilirler. ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (01-07-08) |
| | #3 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.887
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:18188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vazgeçtim... [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...Konu Tuğrul Bey tarafından (29-06-08 Saat 02:37 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: görülen gerek üzere... |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 133
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2621 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sayın adminim konu açılıyor bir mesaj yazılıyor cevap veriyorsunuz şu oyuncular gurubu için kaç kişiden mesaj geldi hala bi cevap vermiyorsunuz Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (29-06-08) |
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1074 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben varım upload team için çalışabilirim NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 6.775
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:47211 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylaşım bölümümüz için yararlı bir oluşum olacaktır , eğer kurulursa.Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Dilerim gerekli ilgiyi görür ve kurulur bu grup. ![]() |
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 924
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarim böyle bir grup kurulur.. bircok yerde böyle gruplarin kurulmak istendigini hatta kuruldugu kadar cabucak yok oldugunu gördüm bikac yer disinda hic kalmadi diyebilirim umarim bizdede aynisi olmaz.. malum upload isi zahmetli is baglantinin iyi olmasi lazim hadi onuda gecelim cogu zaman pc kasiyor baska seyle ugrasamiyosun bu nedenle sabir gerektiriyor sürekli koordineli calisilmasi lazim.. grubun bir bölümü rapid sunuyosa bir digeri alternatif sunmali günceli sürekli takip etmek lazim yani geri kalmamaliyiz vs vsyaparim ederim deyipde kenara cekilmeyi düsünenler varsa bence hic denemesin cünkü bana göre e-dana ailesi herseyin en iyisine layik ve tabiri caizse cuvallamasini ve yapilan hicbir isin yarim kalmasini istemiyorum.bende grubun acilmasi taraftariyim yapabilirseniz cok iyi olur.. ![]() Konu тσρяαк tarafından (30-06-08 Saat 19:43 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olabilir.. çalışmam üye olurum ![]() |
| | #9 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1074 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse gönüllü olmuyo heralde konu kaldırıyosa kaldırılabilir benden başka ilgilenen yok arık kendi çapımda bişeyler yapıcam ve de yapıyorum selametle NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #10 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben varım |
| | #11 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1074 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:57815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanırım Kötü Fikir (: Sitenin Mahkeme Tarafından Kapanmasına Sebep Olabilir (: Demo Veri Upload'ında Sorun Cıkmayabilir Ama Mp3 Film Ve Crackli Uploadlarda Sorun Cıkar Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
| | #13 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 311
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:2099 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende varımm Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
| | #14 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1074 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE |
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.419
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:57815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Kaç Upload Yaparak Yola Koyulsanız Sonra Burda Yayınlasanız Birkaç Gonullu Daha Bulabılırsınız Aslında Hem Kurulursa Grup Elınızde Hazır Dosyalarınızda Bulunur =) Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 133
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2621 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de olabilirim bu gurupta ama küçük çapta yardımım olabilir mp3 ders slaytları gibi şeyleri upload etmek gibi film vs işine ne bağlantı hızım dayanır ne de vaktim yeter ![]() Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
| | #17 | |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1074 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
NE SİNEMA, NE TİYATRO, NE DE ALEMDE BİR GECE EN BÜYÜK EĞLENCE, feneVbahçe Bizi Çekemeyenler Anten Taksın UlTrAsLaN _ GeBzE | |
| | #18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.908
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:156356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeterli katılım olmadığından başvuru sahibi ile görüşülmüş grubun kurulması onaylanmamıştır. ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |