| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]() | USB Flash Disk Dosya Sistemi sorunu... Öncelikli olarak selamlar tüm forum arkadaşlarıma ![]() Benim Generic 8gb'lık bir flash diskim var.. Şu anda bu bellek 0gb olarak görünüyor.. dosya sistemi RAW görünüyor. windowsta F sürücüme çift tıkladğımda Biçimlendirilmemiş uyarısı alıyorum. command de "C:\DOCUME~1\OGRENCI>format f: F: sürücüsü için yeni disk yerleştirin ve devam etmek için ENTER'a basın... Dosya sistemi türü RAW. Bu birim üzerinde kullanmak istediğiniz dosya sistemini belirtmek için /FS anahtarını kullanın." uyarısı alıyorum uyarıyı uygulayınca "C:\DOCUME~1\OGRENCI>format f:/FS:FAT32 F: sürücüsü için yeni disk yerleştirin ve devam etmek için ENTER'a basın... Dosya sistemi türü RAW. Yeni dosya sistemi: FAT32. 8192M doğrulanıyor Geçersiz ortam veya İz 0 bozuk - disk kullanılamaz." uyarısı geliyor. bunu fat16 ile de denedim aynı hatayı verdi. aklıma formatın F komutu geldi. biçimlendirmesini istediğim boyutu belirteyim dedim ama F komutu help menüsünde yer almasına rağmen çalışmıyor. CHKDSK dosya sistemini tanımıyor. windows benzer şekilde biçimlendirme biterken biçimlendirme tamamlanamadı hatası veriyor. çözüm bulamadım. yardımızı bekliyorum. "Senin Onurun Ka'be Değil ki Yıkılınca Kıyamet Kopsun" yolcunum.. ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 165
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Usta sen at yenisini al ama iyi bir şey al ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.578
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:15092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O çözümden önce daha iyi bir çözüm varsa onu söyleyin arkadaşlar "Senin Onurun Ka'be Değil ki Yıkılınca Kıyamet Kopsun" yolcunum.. ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
| | #4 | ||
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 2.731
Forum Gücü: 118 Forum Puanı:47181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Benzer sorunu olan bir arkidiş şöyle demiş; Alıntı:
Olmazsa aşağıdaki program ile formatlamayı dene http://download.chip.eu/tr/download_tr_176942.html | ||
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.578
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:15092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | programı daha önce denemiştim... ayrıca verilen çareleri dos'u denemeden en önce yapılması gerekenler olarak denedim fakat olmadı.. . ![]() yine de teşekkür ederim... başka çare bulan varsa bekliyorumm ![]() "Senin Onurun Ka'be Değil ki Yıkılınca Kıyamet Kopsun" yolcunum.. ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |