| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]() | Usb flash dİsk sorunu =) http://www.zamansiz.com/usb-flash-di...ml#post1650331 bu linke bakıp yardım edermisiniz arkadaşlar?? Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dos üzerinden format yapma. diski tak-tabii tanırsa- disk simgesi çıktığında üstüne sağ tıkla/biçimlendir/dosya sistemini fat seç tam formatı seç işi bitir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #3 | |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.833
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. | |
|
| | #4 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 342
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6210 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EasyRecovery türünden programla diskini tarattir, diskin dosya sistemi tamamen dagilmis olabilir. Eger fiziksel bir hata yok ise, verilerini de kurtarabilirsin bu programla. Bu programla kurtarma isi bittikten sonra yeni dosya sistemi de olusturulabiliyor yanlis hatirlamiyorsam. Bu arada dikkat et, sadece flash diski tarattir, yoksa diger diskler icinde bu islemi yaparsan sonu hüsranla bitebilir ![]() Siradan format islemi dosya sistemi bozuldugunda pek ise yaramaz... |
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.833
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm.. bi denicem... Sıradan format işlemiyle beraber dosya sistemini çevirmeye çalıştıgımı belirttim fakat olmadı .. denicem ![]() teşekkürler ... Benim İki "Can"ım Var.. ..::Halocan&Ahsoss::.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |