| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim anneannem teyzem yengem halam hep bunu diolar bana iş yaptırırken ![]() ama ben gaza geliyomuyum hayır ![]() ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (10-08-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üşenenin manitası bile olmaz beyaa [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (11-08-08) |
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (11-08-08) |
| | #6 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anneannem Erzincan'da yaşıyor senede 1kez belki görüyorum o yüzden beni bağlamiyor... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 308
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sözü hiç duymamştm kimseden ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sözü ilk defa burda duyuorm BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tembel bi kız olmadığım için demezler ![]() ![]() bizde daha frklıdır durum anneannem çıplak ayakla gezme der hatta devir değiştikçe bu durum düşük bel pantolon giyme çocuğun olmaz durumuna geldi![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (17-08-08) |
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çocuk yapmak içinde belli bir efor sarfetmek gerektiği göz önüne alınırsa sapına kadar doğru cümle... yapmazsan olmaz tabi..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (30-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |