| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() |
Oyun basit üstteki üyeden ne olamayacağının cevabını veriyoruz... Mesela üstteki üyeden koca olmaz ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.223
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komınıst olmaz "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (03-06-08) |
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öğretim üyesi olmas Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olur her sey ya
Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üsteki üyeden baaayan olmaz: .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendim için cevaplıyım hemen bi .ok olmaz ![]() kaçırdım ![]() üstteki üyeden erkek olmaz Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamirci olmaz ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #10 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sporcu olmaz
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çirkin şey olmaz
....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #12 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.324
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi cacık olmaz üstekinden desem ayıp olur demi o yüzden demiyim ![]() ee şey diyim o zaman çirkin olmaz opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben diyecektim onu tam ve bana ne dicem bi cacik olmaz ![]() oy yirim =) S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeş olmaz Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her işe maynanoz olmaz ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #16 |
cacık lafına kırıldım ama alınmadım ![]() üsstekiden öğrenci olmaz ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #18 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
docent olamaz Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
serseri olmaz...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |