| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Müzik grubu ![]() |
Fazla açıklama yapmaya gerek yok ![]() konuyu ben açtığıma göre ilk kurban bnm hadi bakalım...
"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."HYMAN RICKOVER |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nbr nasılsın ? şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #3 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:99 ![]() ![]() |
cnm bnm sen zaten bilion numaramı bi de binlerce smsin vardır ordan at
"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."HYMAN RICKOVER |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | var tabi olmaz mı msj da atarım msndede konuşurum ama burdan yazasım geldi şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:99 ![]() ![]() | mersiiii
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | naßuoon ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:99 ![]() ![]() |
cnm sıkılıo sen napıonn :(
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk once tanısalım sonra napıyosun,evdekıler nasıl? Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaw aydın ben nerden mal bulcam ![]() ![]() Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usakta 4 kg yakalanmıs dun bılsem bı kısmını sana gondewrrırdım Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßıyukLarın çok yakışmış aydın ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dersane sınav sıtresımı yoksa artık unv.li genc havasındamısın
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grubunuza yaptıgımız siteniz hazır ...
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meLeemm eLDen gidio ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #15 |
dırek emreye verırdım nasıl olsa evlencekler Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kontor iSteği yaparDım ![]() yada ödemeLi arama ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #17 |
de get daha benım kredı borcunu odemdın dıye msj yaardım Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ßenimkiLeri kim ödcek die cwp yazardım ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la Ladeyna yetiş meleeeniii indiregandi yapmışlar
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #20 |
bacanak ne zaman hatunların vee gıdıyoruz derdım Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |