Konu Seçenekleri
Eski 31-07-08, 01:49 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Üstteki üyeye hangi avatar gider?

arkadaşlar herkes bir üsttekinin avatarında hangi resmin olmasını istiyorsa o resmi burda paylaşsın...

ilk kurban benim

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Eski 31-07-08, 01:55 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
boyle makine dişlileri olan bi avatar

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 18-09-08, 07:33 Çevrimdışı   #3
Asistan
Müzik grubu

MuTaLSaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 220
Teşekkür etti: 163
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:1455
MuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
şımarık kız avatarı yani nickten dolayı yanlış anlaışmasın

evimde ışık boldu odamda ışık yoktu
evimde param çoktu cebimde param yoktu
evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu
elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu
siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan
siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli
Eski 18-09-08, 13:02 Çevrimdışı   #4
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.578
Teşekkür etti: 5.390
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
masumiyeti ve guzelliği bir arada yaşayan bi avatar uyar

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Mesaja teşekkür eden:
MuTaLSaM (18-09-08)
Eski 18-09-08, 13:26 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bi film vardı neydi o ya
van helsing

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 18-09-08, 13:27 Çevrimdışı   #6
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
senin avatar zati tam oturmuş

Eski 18-09-08, 14:15 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genel Mesajlar: 2.562
Teşekkür etti: 3.077
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
bu avatar olmamış.
daha canlı renklere sahip bi avatar diyelim
Eski 18-09-08, 16:32 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

historical - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.168
Teşekkür etti: 518
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3920
historical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
avatar aslında güzel ama biraz gülen tipler olan avatar olabilir

Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi
Beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen...
Eski 18-09-08, 16:34 Çevrimdışı   #9
Doçent
Genç Kuvvet

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.751
Teşekkür etti: 1.108
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:11924
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
daha şirin bi çocuk

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 18-09-08, 17:08 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
pamuk şekerii
Eski 18-09-08, 17:08 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
wishmaster filminin afişi tabii

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 18-09-08, 17:11 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sana da Notre-Dame'ın Kamburu resmi iyi gider
Eski 18-09-08, 21:19 Çevrimdışı   #13
Asistan
Müzik grubu

MuTaLSaM - ait Avatar
MuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuşMuTaLSaM üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
mor ve siyah karışım renklerden oluşna büyüyü falan anlatan bi resim ama orda kiraz var

Eski 19-09-08, 00:58 Çevrimdışı   #14
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
valla hangi avatarı kullansa gider

Mesaja teşekkür eden:
MuTaLSaM (19-09-08)
Eski 19-09-08, 17:48 Çevrimdışı   #15
Asistan
Müzik grubu

MuTaLSaM - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
saol cnm seninki zaten güzel

Mesaja teşekkür eden:
wolf_57 (20-09-08)
Eski 19-09-08, 17:57 Çevrimdışı   #16
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.187
Teşekkür etti: 3.599
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:17400
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
south park karakterlerinden biri çok iyi olur.. (:

Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi?

MEHMET AKİF ERSOY

Eski 19-09-08, 18:00 Çevrimdışı   #17
Stajyer

MaTRaK:) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 42
Teşekkür etti: 10
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:71
MaTRaK:) ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
zaten qideceqi kadaR qitmi$ kuLLanmakta oLduqu awataR

hєяşєγi Sσяduquм haγaт, вηγ яahт вıякк !!
Eski 19-09-08, 18:02 Çevrimdışı   #18
Asistan
Müzik grubu

MuTaLSaM - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
gitmiş evt

Eski 20-09-08, 00:08 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.351
Teşekkür etti: 2.397
RepForum Gücü: 117
Forum Puanı:47132
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hani büyük sapkali ,
süpürgenin üstünde ucarlar ya,

öyle bir avatar gider

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..
Mesaja teşekkür eden:
MuTaLSaM (20-09-08)
Eski 20-09-08, 00:10 Çevrimdışı   #20
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
başka hiç bişey gitmezki bu adama bea
anca daltonlar

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"

Konu Seçenekleri