| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Üstteki üyeye hangi avatar gider?
arkadaşlar herkes bir üsttekinin avatarında hangi resmin olmasını istiyorsa o resmi burda paylaşsın... ilk kurban benim ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyle makine dişlileri olan bi avatar Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #3 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şımarık kız avatarı yani nickten dolayı yanlış anlaışmasın evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi film vardı neydi o ya ![]() van helsing Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin avatar zati tam oturmuş HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu avatar olmamış. daha canlı renklere sahip bi avatar diyelim |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
avatar aslında güzel ama biraz gülen tipler olan avatar olabilir Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... |
|
| | #9 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha şirin bi çocuk Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pamuk şekerii |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | wishmaster filminin afişi tabii Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana da Notre-Dame'ın Kamburu resmi iyi gider |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mor ve siyah karışım renklerden oluşna büyüyü falan anlatan bi resim ama orda kiraz var evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol cnm seninki zaten güzel evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (20-09-08) |
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.599
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:17400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | south park karakterlerinden biri çok iyi olur.. (: Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:71 ![]() ![]() | zaten qideceqi kadaR qitmi$ kuLLanmakta oLduqu awataR ![]() |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitmiş evt evimde param çoktu cebimde param yoktu evimde sorun yoktu odamda sorun çoktu elimde silah yoktu kafamda ceset çoktu siz temiz bense kirli siz melek bense şeytan siz güzel bense çirkin siz şerefsiz ben şerefli |
|
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.397
Forum Gücü: 117 Forum Puanı:47132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hani büyük sapkali , süpürgenin üstünde ucarlar ya, öyle bir avatar gider Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MuTaLSaM (20-09-08) |
| | #20 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başka hiç bişey gitmezki bu adama bea anca daltonlar "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |