| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla ekstra açıklama yapmama gerek yok herhalde ![]() Ogün Sanlısoy-Kaybettik Severken |
|
| | #2 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel şarkı... Gripin & Karışmasın Kimseler Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafasını dinlemek isteyen bi arkadaş ![]() gülşen-off off ![]() ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İğrenç :S Hayko Cepkin & Yalnız Kalsın =/ Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:80 ![]() |
Hayko pek sevmem =) Grup 84 - K.G.B. "ßazen bir içki şişesi, Yaşam destek ünitesi..." |
|
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sewdiğim bı grup en çokta azap şarkısını sewıorum serdar ortaç? konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nefret ederim :S Koray Candemir & Aşk Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmem ve dinlemem şebnem ferah-sil baştan ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:80 ![]() |
Severim ![]() Feridun Düzağaç - Kara Kara "ßazen bir içki şişesi, Yaşam destek ünitesi..." |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | feridunu severim ama karasını deil ![]() haluk levent-dostum ![]() |
|
| | #11 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 426
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
banane kendi bilir ben onu sevmiyorumm murat göğebakan AY YÜZLÜM ÇOK ESKİ BİR ŞARKI |
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel eskiden abim sayesinde dinlerdik ![]() enrique_ maybe << buda eski sarki . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #13 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.540
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enrique hıc sevmem pentagram-sosuz algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | biTsEdE_giTsEk (20-07-08) |
| | #14 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şarkıyı hiç dinlemedim ama muhalefet derim.. ![]() Can Atilla--Aşk-ı Hürrem Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duymadım hiç :S Duman | Haberin yok ölüyoruum! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar! |
|
| | #16 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.540
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:8205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haberın yook ben oluorum sen gelırken ben gıdıorum dermanım yook ben oluroum ayrılırken ben ıcıorum yoruma gerek varmı sısce_?_?_? anathema - flyıng algının kapılarında ansızın bir infilak... C'est la vie... Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi? |
|
| | #17 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anathema güzel grup biçok şarkısını severim flyıng dinlemedim galiba hatırlayamadım bi indireyim =) moğollar-bişey yapmalı |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No Comment ![]() Dinleyesim Geldi ((: Haluk Levent - Ölmeden ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haluk leventin öyle parçasımı var yaw bilmiyorumJhon Lenon-Imagine |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haluk leventin öyle parçasımı var yaw bilmiyorumJhon Lenon-Imagine |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |