Konu Seçenekleri
Eski 19-07-08, 01:08 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Üsttekinin Dinlediği Müziği Yorumla

ekstra açıklama yapmama gerek yok herhalde

Ogün Sanlısoy-Kaybettik Severken
Eski 19-07-08, 02:13 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Müzik grubu

Mutsuz Palyaco - ait Avatar
Genel Mesajlar: 144
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:516
Mutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Çok güzel şarkı...

Gripin & Karışmasın Kimseler

Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar!
Eski 19-07-08, 02:15 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.468
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kafasını dinlemek isteyen bi arkadaş

gülşen-off off

Eski 19-07-08, 02:22 Çevrimdışı   #4
Stajyer
Müzik grubu

Mutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyorMutsuz Palyaco ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
İğrenç :S

Hayko Cepkin & Yalnız Kalsın =/

Kendi kendine konuşana deli diyorlar ya ben işte oyum! Ne yani akıllı olacağım diye kendimle ilişkimi mi keseyim?! Kendi kendine konuşana deli diyorlar ama kendilerine kendilerinden bahsedenler sürekli meşhur oluyorlar!
Eski 19-07-08, 03:10 Çevrimdışı   #5
Öğrenci

FROMTHEINSIDE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:80
FROMTHEINSIDE ara sıra gören oluyor
Hayko pek sevmem =)

Grup 84 - K.G.B.

"ßazen bir içki şişesi,
Yaşam destek ünitesi..."
Eski 19-07-08, 03:12 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sewdiğim bı grup en çokta azap şarkısını sewıorum

serdar ortaç?

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 19-07-08, 03:25 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Müzik grubu

Ruhsal Durumum:
Nefret ederim :S

Koray Candemir & Aşk

Eski 19-07-08, 03:27 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bilmem ve dinlemem

şebnem ferah-sil baştan

Eski 19-07-08, 03:29 Çevrimdışı   #9
Öğrenci

FROMTHEINSIDE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:80
FROMTHEINSIDE ara sıra gören oluyor
Severim

Feridun Düzağaç - Kara Kara

"ßazen bir içki şişesi,
Yaşam destek ünitesi..."
Eski 19-07-08, 03:33 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
feridunu severim ama karasını deil

haluk levent-dostum

Eski 19-07-08, 11:46 Çevrimdışı   #11
Asistan
Düşünürler grubu

*KuĞu* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 269
Teşekkür etti: 426
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1827
*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor*KuĞu* çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
banane kendi bilir ben onu sevmiyorumm
murat göğebakan AY YÜZLÜM ÇOK ESKİ BİR ŞARKI

TıRTıLıN öLüM DeDiĞiNe BiZ KeLeBeK DiYoRuZ
Eski 20-07-08, 19:57 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
guzel eskiden abim sayesinde dinlerdik

enrique_ maybe << buda eski sarki

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 20-07-08, 19:59 Çevrimiçi   #13
Profesör
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.900
Teşekkür etti: 1.540
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:8205
♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
enrique hıc sevmem

pentagram-sosuz

algının kapılarında ansızın bir infilak...

C'est la vie...

Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi?
Mesaja teşekkür eden:
biTsEdE_giTsEk (20-07-08)
Eski 20-07-08, 20:58 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.182
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Şarkıyı hiç dinlemedim ama muhalefet derim..
Can Atilla--Aşk-ı Hürrem

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Eski 21-07-08, 02:19 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Müzik grubu

Ruhsal Durumum:
Duymadım hiç :S

Duman | Haberin yok ölüyoruum!

Eski 21-07-08, 02:21 Çevrimiçi   #16
Profesör
Genç Kuvvet

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.900
Teşekkür etti: 1.540
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:8205
♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda♥karDanaDAmM♥ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
haberın yook ben oluorum sen gelırken ben gıdıorum dermanım yook ben oluroum ayrılırken ben ıcıorum yoruma gerek varmı sısce_?_?_?

anathema - flyıng

algının kapılarında ansızın bir infilak...

C'est la vie...

Obama ya sevinen liboşlar gerceklerle yuzleşince "Baracklara geldik" diicekler mi?
Eski 21-07-08, 03:34 Çevrimdışı   #17

Forumda uzman
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
anathema güzel grup biçok şarkısını severim flyıng dinlemedim galiba hatırlayamadım bi indireyim =)

moğollar-bişey yapmalı
Eski 21-07-08, 03:38 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
No Comment

Dinleyesim Geldi ((:

Haluk Levent - Ölmeden

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 21-07-08, 03:45 Çevrimdışı   #19

Forumda uzman
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
haluk leventin öyle parçasımı var yaw bilmiyorum

Jhon Lenon-Imagine
Eski 21-07-08, 03:46 Çevrimdışı   #20

Forumda uzman
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
haluk leventin öyle parçasımı var yaw bilmiyorum

Jhon Lenon-Imagine

Konu Seçenekleri