| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Hadi hayirli ugurlu olsun yeni bir oyun daha ![]() Bakalim resim cizme yeteneginiz nekadar ![]() Ustteki altakinden bi resim cizmesini isteyecek Ve alttaki resmi cizdikten sonra baska bi resim isteyinde bulunucak vs. vs vs. (paint kullana bilirsiniz ornegin )Altaki bana bi kedi cizsin Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biraz Zayıf Oldu Ama Idare Et Çikom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alttaki Bana Kokuşmuş Çorap Çizsin ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[IMG]C:\Documents and Settings\Azim\Desktop\adsız.bmp[/IMG] nası?? ![]() bnde alttakinin bi kartal çizmesini istiyorum bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #4 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sper demi ![]() alttak ibana iki insan çizsin çöp adam olmasın ama Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #5 |
ehuheheh xD alttaki bana kendisinin potresini çizssin bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.461
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (27-06-08) |
| | #7 |
baada söleein bnde çiziim bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.461
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana ruzgardan savrulan bir agic ciz ozaman Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #9 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende iki insan istemiştim Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://img205.imageshack.us/my.php?image=adszpg5.png gözükmüosa burdan bak insalara bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (27-06-08) |
| | #12 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni çiz beni çiz ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #17 |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaaaa şu kalemini biraz koyu yap koyu çiz kara kalem yapıyonda koyu kara kalem olsun Kendini çizde bi güzellik görelim
![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarenaz seNiN kuzeeNNiNiN bi ciNsiyeti var mii ?? Noktayı Koymak İstediğin Her Cümlenin Anlamı Çok Defterler Kapladı.. ! ![]() TaNRıLaRıM Ve BeN TRaJeDiLeRDe..! |
|
| | #20 |
eet erkek bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |