Konu Seçenekleri
Eski 20-05-08, 21:14 Çevrimdışı   #1
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Uuu beybi ÇıtırLara bak ((=

Ta ta taa taammmm

Bu sferki görüntüLer Kütahya'dan
....4 tane çıtır dananın buLuşması....

Remuş ve Ben
yok yok Ben ve remuş

MecburLuktan yemek yiyeLim dedik. MaLum çok işimz vardı daha
AsLında bu daha bizim kahvaLtımzdı

ÖLesine bi foto işte

GeLipte ziyaret yapmamk oLmaz Dedikki bi büyüğümüzün türbe ziyaretini gerçekLeştireLim Ve buLduk...
( PİR-İ DANA HACI MUSTAFA sene 1135 H. )

Sonra Mustiyan'ın muhteşm fikri HisaraLtı yapaLım dedik Ama Bandobras ve Remus'un gaza getirmeLeriyLe Hisarın aLtına deyiL tepesine çıktık

Artık bu kadar gezinti yeter ve eğLenceye ve ortamLara akma zamanı

Bando bando bando Ruhummm bnm

MustiyanLa şarkıya tempo tutuyoz

Herşey KontroLüm aLtında

Ve son oLarak GrupMatem ve GrupKoLikten oLuşan Karma bi canLı performans sonu harap ve bitap düşen kafaLar güzeL gençLik

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden: (33 Kişi)
!s!s (20-05-08), Язшμ§™ (20-05-08), нѕуη (20-05-08), ∂ĩяєŋ¢ (20-05-08), -misspasha- (21-05-08), AяiηηA (20-05-08), Artemis (20-05-08), bandobras (20-05-08), BigBang (20-05-08), by_chance (20-05-08), CSKN (20-05-08), DüşüM (20-08-08), GuZeLBeLa (20-05-08), GönüLçeLen` (22-05-08), J.Mengele (20-05-08), küçükP€ri (20-05-08), Maçakızı (20-05-08), MrTcN1905 (22-05-08), mUsTiyaN (22-05-08), p0lly (21-05-08), Sadness (20-05-08), Scнiивея (21-05-08), seLLuk@ (21-05-08), SerseriKursun (20-05-08), Tonks (21-05-08), ufuk_08 (21-05-08), vivace (20-05-08), yεsiL (20-05-08), _canözüm_ (20-05-08), _Okyanus_ (20-05-08), ~C@dY~ (20-05-08), ~Kardelen~ (21-05-08), ŞiYaR (21-05-08)
Eski 20-05-08, 21:18 Çevrimdışı   #2
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
uu beybi

grup elemanlarının suratlara bak

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:18 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Ulan bi ben eksiktim orda varya alacağınız olsun

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:18 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.164
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Baktım çıtırlara
Metoş kırmızı t-shirt ünü imzala bana yolla

Çok güzelmiş

Güzel resimler arkadaşlar

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Metu İz baCK (20-05-08), saklap (21-05-08)
Eski 20-05-08, 21:18 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yeah qrup koliğin adamların qözlerine bak

işte biz buyuz bea

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:20 Çevrimdışı   #6
Profesör

bandobras - ait Avatar
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
remüş pir-i dana hazretleri büyüğümüzün resmini koysana lem

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:20 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Reçelim aşıkım sanaaa -zipla

Çok güzel hepsi ya.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:20 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.813
RepForum Gücü: 174
Forum Puanı:73526
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hobareyy

Çitirlar Bakiyorumda Iyi Eglenmissiniz

Bazi Resimlerde Tipler Kayik Çiksada, Çok Güzel Bir Paylasim

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:21 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
La Oolm Yasın Tutuo Mu Senın Cıara Icmeye ? Benden Izın Aldın Mı ?

Koray Senın Ben Taaa

Banada Gelsenıze Sıze Sıcak Yuvamı Acayım

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:21 Çevrimiçi   #10
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.013
Teşekkür etti: 4.221
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Citirlar Sizi
Kütahyada Oldugunuzu Gec Ögrendim Ama Neyse
Cok Güzel Gezmi$siniz & Eglenmi$siniz
Ruhunla Ayrilmaman Dilegi Ile..
Öpüyorum Sizleri Yaramazim & Kuzum
Diger Genclerede Selamlar

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 20-05-08, 21:21 Çevrimdışı   #11
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.397
Teşekkür etti: 1.800
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Çileem bu ne karizmaa

Ohh toplaşmışınız yine kaynatmışınız hee

Hani bennnnnnnnnnnnnnnnnn

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:23 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
son resimde sağdaki tip ne öyle uzaylı

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (20-05-08)
Eski 20-05-08, 21:24 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Abi siz devamlı buluşuyo musunuz Aynı şehirdemisiniz hepiniz...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Konu J.Mengele tarafından (20-05-08 Saat 21:26 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-05-08, 21:24 Çevrimdışı   #14
Rektör

Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
DavuLcumz o

.

Eski 20-05-08, 21:24 Çevrimdışı   #15
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kanki bu yaz ben de gelirsem yanına beni de gezdircen değil mi

Süper görünüyorsunuz hepiniz

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 20-05-08, 21:24 Çevrimdışı   #16
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.348
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
son resimde sağdaki tip ne öyle uzaylı
o baterist ama benden ii çalamıo dimi metu

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Eski 20-05-08, 21:25 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
çıtırlar hepiniz süper çıkmışsınız

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 20-05-08, 21:25 Çevrimdışı   #18
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.396
Teşekkür etti: 1.648
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20639
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
e-dana nın deli insanları
süpersiniz

UYAN...Dostum Uyan...

Eski 20-05-08, 21:25 Çevrimdışı   #19
Rektör

Ruhsal Durumum:
Son resimde tipLer iyi kaymış ha

Kim dedi size o kadar için diye ;

.

Eski 20-05-08, 21:26 Çevrimdışı   #20
Profesör

bandobras - ait Avatar