Konu Seçenekleri
Eski 18-09-08, 16:25 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha Üye yorumlarında muhabbet etmek

Benim de yaptığım gereksiz bir şey.
Aslında gerekli de olabilir. Gerçi gerekli olsa ne işe yarar ki? Aslında konusunu bile açmaya gerek yok. Böyle bir tanımla açıklanmasına da gerek yok. Bunları yazmamalıydım Açmamış gibi devam

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 18-09-08, 16:27 Çevrimdışı   #2
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
delisin ya
Evet gereksiz
Bende yapıyorum ama

açmamış gibi devamdı dimii ..

hımm ı ımm bişiy yazmadım farzedin

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 18-09-08, 16:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.740
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
En Son Yapılacak Seylerden Birini En Başta Yapmak ((=

Gereksiz Fazlalık =)

Forumun Yeni Yüzünde Son Haddine Wardı

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 12-10-08, 23:01 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ama düşündüm de iyi bir yöntem aslında

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 12-10-08, 23:06 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gereksiz olan fakat benim de yaptıgım sey

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Seçenekleri