| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Benim de yaptığım gereksiz bir şey. Aslında gerekli de olabilir. Gerçi gerekli olsa ne işe yarar ki? Aslında konusunu bile açmaya gerek yok. Böyle bir tanımla açıklanmasına da gerek yok. Bunları yazmamalıydım Açmamış gibi devam ![]() Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delisin ya ![]() Evet gereksiz ![]() Bende yapıyorum ama ![]() açmamış gibi devamdı dimii ..hımm ı ımm bişiy yazmadım farzedin ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Son Yapılacak Seylerden Birini En Başta Yapmak ((= Gereksiz Fazlalık =) Forumun Yeni Yüzünde Son Haddine Wardı ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama düşündüm de iyi bir yöntem aslında Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #5 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gereksiz olan fakat benim de yaptıgım sey Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |