| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Üyelik iPtal..
Arkadaslar üyeligimi iptal ettirmek istiyorum .. napabilirm ?
Bir fizik dersidir hayat Ne vakit yolunu zamana bölsen Sana daima hızını verir Kimse zaman vermez oysa Sen ne kadar hızlı gidersen git Hayat sana hep yavaş gelir |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siteye hiç girmemeyi deneyebilirsiniz Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz alay eder gibi olmuş ama kurala göre konuşmak istemiştim işte sitemizin kuralı 17.Foruma üye olunduktan sonra hiç bir koşul altında üyelik sildime talepleri kabul edilmeyecektir. Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maalesef Serhan'ında Dediği Gibi Sadece Siteye Girmemekle Bunu Başarabilirsiniz Tabi Banlanmak Dışında ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 62
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:489 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok kolay Çıkış butonunu tıklaman yeterli (:
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |