| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]() | Üyelik onaylama!!!!
Bir arkadaşım siteye üye oldu hangi bilgisayardan denerse denesin .hotmail.com .gmail.com lu adres te denedi yinede üyeliği onaylanmadı kendisine onay maili gitmiyor şimdi diyeceksiniz spam(önemsiz posta) kutusu oda değil ordada yok.. üyeliği alalı bir kaç gün oldu ..yardımlarınızı bekliyorum.. Üyelik.. zabaluba ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazı siteler hotmail ve gmail kabul etmiyor... istersen mynetten dene birde ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #3 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hotmaille üye oldum..
![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.658
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adminlerle irtibata geçin isterseniz ![]() |
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.624
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konuyla ilgili Admin, Bu konuyu ve üyelik talebinizi inceleyecektir. İncelendikten sonra size gerekli cevap verilir. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
| | #6 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 4.869
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:92981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
"zabaluba" üyelik başvurusu onaylandı, aynı üyenin başvuruda bulunduğu diğer iki üyelik silindi. | |
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Merhabalar : And teşekkürler |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |