Konu Seçenekleri
Eski 10-07-08, 00:36 Çevrimdışı   #1
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 408
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:958
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
isaret Uyku uyumayanlarin yerİ burasi

Burada her tÜrlÜ konuŞup tartiŞabİlİrİz gelİn konuŞup tartiŞalim
Eski 10-07-08, 00:36 Çevrimdışı   #2

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.694
Teşekkür etti: 2.046
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Uykusuzlar Derneği Vardı Zaten !

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 10-07-08, 00:37 Çevrimdışı   #3
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
DJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuşDJ_ZAMANSIZ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Uyumayanlarin derneĞİ burasi uykusuzlar derneĞİ deĞİl
Eski 10-07-08, 00:55 Çevrimdışı   #4

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.694
Teşekkür etti: 2.046
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DJ_ZAMANSIZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uyumayanlarin derneĞİ burasi uykusuzlar derneĞİ deĞİl
Peki

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 10-07-08, 01:02 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
farkı ne biri hiç uyumuyo diğeri gec uyuyo ölemi

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 10-07-08, 01:06 Çevrimdışı   #6
Asistan
Genç Kuvvet

DJ_ZAMANSIZ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Uykusu kacanlarin yerİ burasi kaÇtiysa bulalim dedİk
Eski 10-07-08, 01:07 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.276
Teşekkür etti: 1.403
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:19633
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hıı gerek yok sen zahmet etme annem bulup getiriyo benim uykumu saol

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan

Konu Seçenekleri