| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Su anda uzerinde ne var askum?? * Çatı var niyeki? -şu an üzerinde ne var hayatım.. -çok kalın bir mont var .. - sıcak olmasın çıkarsana .. -ne çıkarcam manyak mısın be Sibiryadayım ..orası çok sıcak galiba? - şu anda üzerinde ne var hayatım..? * siyah bi helikopter var. - ne işi var orda helikopterin yaa... * bilmiyorum bişey göremiyorum üzerime parlak bi ışık tutuyolar.. - hiiii.....kaç aşkım hemen ordann. çabuk koş koşş * şaka yapıyorum kızım ne helikopteri, pijama var üstümde - çok kötüsün aşkım yaa * sende salaksın ben sana bişey diyomuyum -şu anda üzerinde ne var? bitanem -koyunlar var aşkım -ne ?? -uykum gelsin diye onları sayıyom be aşkım -haaa.. -şu anda üzerinde ne var tatlım -hemen sayayım -yards tan aldığımız hani geçen sen aldığımız mavi kot -mavi den aldığımız tsort -pazardan aldığın beyaz çorap -içimdekleride sayayımmı -sus artık -ama sen say demiştin -hiç romantik değilsin işte -fatma ne var üstünde kız -yok hüseyin bişey -belli oluyor çıplak çıkmışsın kız, lan rezil ettin beni cümle ahaliye, çabuk gir içeri -ama sen demiştin hüseyin, soyun diye ya -Şuan Üzerinde Ne Var Hayatım? -paçalı don -oooww deme ne kadar seksapel olduğunu hayal edebiliyorum -Şu an üzerinde ne var hayatım? -Boğazlı kazak,kotum,montum.Niye ki? -Çıkarsana onları. -Niye ya?Deli misin...Anladım ben ,anladım.Sen ben hasta oliim evde yatıyım istiyosun.Sen dışarda kızlarla geziceksin dimi -Ee pes valla...Hayalgücüne hayranım canım -şu anda üzerinde ne var -hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın -ayyy aşkııımm -üst rafa boyum yetmıo bılıomusun..kitabımı alacamda o bakımdan -hayvansınnnn -biliyorum -şu anda üzerinde ne var? -sarı tulum,beyaz göynek,kafamdada baret vardır.nıe sordunki? -ay yanlış numara.. -şu anda üzerinde ne var? -bi üzerimde bölüm şefi var onunda uzerınde genel mudur var aşkım.niye sordunki -sormadım bişi ben. -nası ya? -su an üserinde ne var hayatim? -ne önemi var üserimdekilerin içimdekiler dururken -sabret lam oraya da gelecez herhaldee... -yok biz seninle saadet dolu yolumuzda yüreyemecegiz fikret biliyorudum zaten beni sadece dis görünüsüm için sevdiiniiii nelvedaaaa -yok bee nerden cikartiosunn nalannnnnnnnnnn gitmeee.... +Şu an üzerinde ne var hayatım??? -Hayri beyler +Ne hayrisi ya!!!!??? -Çocuklarıda çok tepiniyo +Ne mustafada mı orda?Ney!!! -Ya tatil için gelmiş bide arkadaşı var +Oha be kadın -Ahhh ben napayım üsteki ev alır mı hiç onları dedim dinlemediler, bana ne bağırıyosun +Ev mi ohhhh ben de başka bişey zannettim +Şu an üzernde ne var hayatım? -Bi armani gömlek bi adidas ayakkabı....... +Ne nası aldın bunları -Kredi kartını evde unutmuşsun bende kaç günden beri istiyodum aldım ama bi ortu alamamıştım noldu acaba... +Limiti mi aştın yoksa oha be kadın 2 milyar limiti nasıl aştın -Amaaaann, aldığım iki-üç poşat şey sende -su anda uzerinde ne var hayatim -ciplagim canim banyodan ciktimda -lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be +suanda üstünde ne var hayatim? -hilmi eve gel saat kaç oldu!!! +suanda üstünde ne var..hadi hayatim! -zıkkımın kökü var hilmi! Allah bildiği gibi yapsin seni, iktidarsiz herif! "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tesekkurler.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (05-09-08) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -şu anda üzerinde ne var -hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın -ayyy aşkııımm -üst rafa boyum yetmıo bılıomusun..kitabımı alacamda o bakımdan -hayvansınnnn -biliyorum güzeldi LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (05-09-08) |
| | #4 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+suanda üstünde ne var hayatim? -hilmi eve gel saat kaç oldu!!! +suanda üstünde ne var..hadi hayatim! -zıkkımın kökü var hilmi! Allah bildiği gibi yapsin seni, iktidarsiz herif! nihahahaha Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (06-09-08) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koptum abi ya ![]() ![]() supermiş bunlar
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (06-09-08) |
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (07-09-08) |
| | #8 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
manyak güsel bi yazı yaa bende her seferinde okuyup okuyup kkopuyorum falla "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #9 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -su anda uzerinde ne var hayatim -ciplagim canim banyodan ciktimda -lan iki dakka fantazi yapacaktim sctin icine be -şu anda üzerinde ne var -hiçbişey yok bebegım ama keske sen olsaydın -ayyy aşkııımm -üst rafa boyum yetmıo bılıomusun..kitabımı alacamda o bakımdan -hayvansınnnn -biliyorum çok komik yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() merSii payLaştıın için ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (07-09-08) |
| | #10 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 442
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:6661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş Get up..Stand up..Don't give up the fight! |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koptum yaa ne bunlar böle ![]() ![]() |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |