| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Rektör Kemalistler ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi) | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (11-01-08), Artemis (01-01-08), DR_GoKiSsS (11-02-08), Olimbera (14-03-08), rebelişko (31-03-08), scabiyersto (01-01-08), sonsuus (11-02-08), Tweety (01-01-08), yεsiL (02-01-08), Yσкє∂!¢! (02-01-08), YaGMuR_CiNi (02-01-08), ~Aвsυя∂є~ (14-03-08), ŞiYaR (02-01-08) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.431
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | waayyy Göremeyeli büyümüşün kardeşim nese küçültmeyelim böyle diyerekte Hoş pozlar vermişin yakışıklı kardeşim benim Son resim çok hoş Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (01-01-08) |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Net Gözükmüosun ![]() Acaip Görüntülerin War ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (01-01-08) |
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (02-01-08) |
| | #6 | |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Sağolasın yorumların için düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acaip olunca insan görüntülerde de ele mi veriyor demek istiyorsun ? Hııı ! Kızarım bak Ne si acaip düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yakışıklı arkadaşım ![]() gözlerine hastayım ![]() uzun zamandır göremedim seni, özledim valla İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (02-01-08) |
| | #9 | |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu pazar inşallah Teşekkür ederim canım düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.490
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vayy kardeşe bağın hele,ALLAH ailene sevdiklerine bağışlasın...fotoshop yok dimi ![]() çok yakışıklısın yaw
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (02-01-08) |
| | #11 | |
Sağolasın abi. Photoshop yok, kullanmayıda bilmiyorum zaten teşekkür ederim... inşallah dediğin gibi olur düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ŞiYaR (02-01-08) |
| | #13 |
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben teşekkür ederim... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla gözlerden bişey annamadım kardeş ![]() ama güzel pozlar verdigin ve yakışıklı oldugnu tse standartlarına göre söyleyebilirm paylaşım içünn saol Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (03-01-08) |
| | #16 | |
Teşekkür ederim abLam...bende öpcem... ![]() düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #17 | |
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | leyyyn cünyırrr olum yazdan beri büyümüsün sen ![]() cafedeki kızlara göstereyim seni Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (03-01-08) |
| | #19 | |
Hehehe ama dikkat etde youtube'a girmeye çalışan adamlar görmesin (anladın sen )Sağol yorumun için düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: | |
|
| | #20 |