| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | V-Indır Youtube'yi Bilgisayarına Indir Kullanımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her Hangi Bir Sorun'da Buradan Yardımcı Olmaya Çalışacağım.. Ilk Ve Son Resim'deki Saatlere Bakarsanız Toplam 7 Dakika Sürdüğünü Görürsünüz Işlemler Arası Bekleme Zamanı Gündüzleri Uzun Sürüyor Ama Site Gece Daha Hızlı Dosyayı Indırme Hızı Ortalama 60kb/s YouTube'yi Açamasanızda Buradan Dosya Indırebilirsiniz ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: Konu storm_fatih tarafından (04-06-08 Saat 14:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler çok işime yaradı...
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
kardeş iyi çalışma fakat indirme linki yok mu ? yoksa ben mi göremiyorum
|
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dosyanı Sectıkten Sonra Dosyayı Hazırlayıp Lınkı Sana Veriyor Site Adresi Soruyorsan; www.v-indir.com ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm GüzeLmis Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
tşkler işime yarayacak
|
|
![]() |
| Tags |
| storm_fatih, v-indir.com |
| Konu Seçenekleri | |