| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Vakıflar yasasına nasıl bakıyorsunuz? | |||
| Olumlu bir yasa | | 1 | 16,67% |
| Kesinlikle yasalaşmamalı | | 5 | 83,33% |
| Oylayanlar: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Vakıflar yasasına nasıl bakıyorsunuz?
Vakıflar yasasına nasıl bakıyorsunuz? Kezban Hatemi (Azınlık cemaatleri avukatı): Rakam söylemek bağlayıcı olur ama, tahmini 150 milyar doların üzerinde talep var. Bazı şeylere hiç paha biçilemiyor. 150 milyar dolar Vakıflar yasasıyla gayrimüslümlere verilecek para 150 milyar dolar. Yani ülkenin 150 milyar doları çöpe gidecek... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada vakıflar yasası geçti ama konu gündemde yer bulamadı....
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya gayrimüslimlere verilen para neden boşa harcanmış olsun? Ben bu mantığı hiç anlayamıyorum işte!
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.271
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı uğurlu olsun RTE ninde AKP ninde yoluy açık...ama artık türkiyenin yolları kapalı .... ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti |
|
| | #5 | |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.271
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kartofel onlara harcanan para değil ya daha derin mevzuları var bu vakıflar yasasının.....yoksa tabiki onlara harcanan para boşa değildir... ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... Yutta barış dünyada barış Biji Aşiti | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | KartofeL (28-02-08) |
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar bu konuyu siyaset tartışmaları bölümünde açtım. Orada Devlet Bakanı'nın yaptığı açıklamada yasanın muhteviyatını görebilirsiniz. |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylediğim gibi bu para boşa gitmiş çöp kutusuna dökülmüş paradır. Asıl irticai faaliyet dedikleri budur. Geriye dönüş budur.Aldıkları alacakları her mal haram olur inşallah.... ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |