| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | valinin bacısıyım deyip polise fırça atan dilenci
tv'de gördüm.... feyz alıyorum David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yurdumdan insan mazarları Tv'de ilk gördügümde adete kopmustum |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anca bu isliyor türkiyede Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 819
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 105
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:791 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ancakk!!!
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 311
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal kadına ama ya iyi savunmuş kendini ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |