| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | ::::Vampir TemeL:::: ßir İngiliz vampir, bir Fransız vampir, bir de vam- pir Temel uçakla gidiyorlarmış...Bir süre sonra İngiliz vampir aralarından ayrılmış, aşağılara dalmış...Bir süre sonra geri gelmiş ki ağzı yüzü kan içinde...Sormuşlar: -Ne oldu, nereye gittin? -Şu aşağıdaki beyez evi gördünüz mü? -Gördük... -Onun yanında uyuyan küçük çocuğu gördünüz mü? -Gördük... -İşte ben o çocuğun kanını içtim, galdim... Yolculuk devam eder. Bir süre sonra Fransız vam- pir de aynı şekilde aşağılara gider ve geldiğinde onun da yüzü gözü kan içindedir...Yine sorarlar: -Nereye gittin? -Şu aşağıdaki ağacı gördünüz mü? -Gördük... -Onun yanındaki küçük kutuyu gördünüz mü? -Gördük... -O kutuya yaslanmış yatan adamı gördünüz mü? -Gördük... -İşte ben o adamın kanını içtim, geldim... Yolculuk devam eder...Bir süre sonra vampir Temel yine aynı şekilde ayrılır ve o da ağzı yüzü kan içindegeri gelir. Ona da sorarlar: -Nereye gittin? -Şu aşağıdaki evi gördünüz mü? -Gördük... -Peki onun yanındaki direği gördünüz mü? -Gördük... -İşte ben o direği göremedim!... Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pamuk* (18-08-08) |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.108
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu bize dershanedeki sosyal hocamız anlatmıştı o zaman çok gülmüştük ama yaa
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben "o direğin kanını içtim" biliyordum
![]() Elimde E-dana'dan başka ne kaldı ki? |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |_SeMPaTi-GiRL _|''|"; ___ |____...______===|'|__|... ] "(@)'(@)***|(@) (@)*****(@) |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.106
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hiç anLatamadım.. hiç anLamadıLar !! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |