Konu Seçenekleri
Eski 29-12-07, 22:54 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

machine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.220
Teşekkür etti: 715
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:4468
machine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler birimachine Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
varmısın yokmusun oyununu oyna

http://varmisinyokmusunacun.blogspot...yunu-oyna.html

GEÇMİŞE DELETE,GELECEĞE ENTER

---
çizgi film müzikleri resimleri

██21% MutLu =))
███49% sinirli =C
████76% alkolik bier;
█████89% Qarizma =dirol
██████100% Pich =protest
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Mes-uT (29-12-07), YaGMuR_CiNi (04-01-08)
Eski 29-12-07, 23:45 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
güzel oyun 40.000 dolar kazandım

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 04-01-08, 03:14 Çevrimdışı   #3
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
çok eglenceli ya , tesekkurler

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 04-01-08, 03:27 Çevrimdışı   #4

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.982
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme

Kendimi bir anda haftanın ve gelmiş geçmişin en iyileri listesinde 1. sırada gördüm.

Eski 04-01-08, 03:30 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
hıh 100
Eski 04-01-08, 03:35 Çevrimdışı   #6
Profesör
Genel Mesajlar: 3.798
Teşekkür etti: 4.747
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35897
MaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaruzeLLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Kendimi bir anda haftanın ve gelmiş geçmişin en iyileri listesinde 1. sırada gördüm.

ne güzel....... tebrik ederim seni
Eski 04-01-08, 03:39 Çevrimdışı   #7
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
eagles´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hıh 100
beceriksiz

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 04-01-08, 03:47 Çevrimdışı   #8
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
beceriksiz
750.000
1,000,000 u son 2 kutuda kacırdım

Konu Seçenekleri