Konu Seçenekleri
Eski 25-08-08, 21:15 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Vasiyetiniz...?

şimdi öleceksin hemen vasiyetini yaz deselerdi...

her türlü vasiyetlerinizi bekliyorum

şimdiden teşekkürler

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 25-08-08, 21:16 Çevrimdışı   #2
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.281
Teşekkür etti: 694
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
manzaraLı ßi yer oLSun ßide ışıkLandırma faLan

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden:
Eski 25-08-08, 21:18 Çevrimdışı   #3
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Naptın sen yaw ...

Şimdi sırasımı ...

nere olursa olsunda unutulmaim yeter..

Malım mülküme gelince yatlarım tır flom hanlarım büyük oğluma araba fabr
kası lastik fabrikası ikiz kulelerim de kücük ogluma kızlara bişi yok

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Konu bEyAzLi tarafından (25-08-08 Saat 21:35 ) de değiştirilmiştir..
Eski 25-08-08, 21:19 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
manzaraLı ßi yer oLSun ßide ışıkLandırma faLan
mirası unutma sadece gömüleceğin yer deil mirası falan da yaz

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 25-08-08, 21:21 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.725
Teşekkür etti: 1.087
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8630
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
-deniz kiyisinda bir yere gömüliyim.(cenazem tr ye gitsin)
-asla kimse aglamasin arkamdan,(özellikle bana karsi vicdan azabi duyanlar)
-neyim varsa elif kizima kalsin(yigenim)
hepsi bu

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Eski 25-08-08, 22:27 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.916
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alacaklarımı ladeyna'ya borçlarımı asakiri'ye bırakırdım

Umutlarımı shinber'e

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
Ladeyna (25-08-08)
Eski 25-08-08, 22:31 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
valla mal varlığım yok ama kedilerimi o'na bırakıorum

ve mezarımın başında okaliptus ya da salkım söğüt istiorum

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 25-08-08, 22:32 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Antikapitalistler

Alıntı:
MissCrow´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla mal varlığım yok ama kedilerimi o'na bırakıorum

ve mezarımın başında okaliptus ya da salkım söğüt istiorum

kedilerin mi kaç kedin var kii

Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Eski 25-08-08, 22:34 Çevrimdışı   #9
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_osiris_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alacaklarımı ladeyna'ya borçlarımı asakiri'ye bırakırdım

Umutlarımı shinber'e
eee yoLCuLuk ne zaman

Eski 25-08-08, 22:40 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.916
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Ladeyna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eee yoLCuLuk ne zaman
Belli olmaz takriben 35-40 sene sonra heralde Allah ömür verirse

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 25-08-08, 22:41 Çevrimdışı   #11
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Sana werirde ßana wermez heraLDe
o parayıda torunLarıma ßırakim ßari

Eski 25-08-08, 23:30 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
mezarımı bi meyhanenein karşısına yapın vede sahip oolduğun en değerli iki şeyimi (kolyem ve çakmağım) kübrama verin kabul etmezse mezarıma gömün hayatım boyunca bendelerdi sevdiğim almazsa mezarımda yanımda olsunlar bide hayrıma günde bir paket sigara hediye edin birine el fatiha

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Eski 25-08-08, 23:31 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
αηтιкαριтαℓιѕт´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kedilerin mi kaç kedin var kii
2 tane

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 25-08-08, 23:32 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Katliam istiyorum Anlayan anladı kime istediğimi işte vasiyetim budur

Ha birde birisi çiçeklerimi sulasın

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 26-08-08, 11:39 Çevrimdışı   #15
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
her sabah mezarımı birinin güL koymasını isterdim

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 26-08-08, 12:24 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

r@d b@ron - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.010
Teşekkür etti: 213
Forum Puanı:1301
r@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuşr@d b@ron üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Rock'n Rose´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
her sabah mezarımı birinin güL koymasını isterdim
ben koyayım diyecem de zor olur direk gül diksem olmaz mı?

gittin ve bittin

allah rızası için bi bakın

ve işte en sonunda GK RADYO
Mesaja teşekkür eden:
Rock'n Rose (26-08-08)
Eski 26-08-08, 12:26 Çevrimdışı   #17
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
düşünmen yeter

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 26-08-08, 15:44 Çevrimdışı   #18
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
1-)tabutuma galatasaray bayrağı asın
2-)bütün mal mülkümü çocuk esirgeme kurumuna bağışlayın
3-)kıyafetlerimi yakınn
4-)manzaralı bir yere gömün

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...
Eski 27-08-08, 15:04 Çevrimdışı   #19
Öğrenci
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 17
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:49
06Ankaralı Herkese mesafeli
çekmecedeki 60ytl tutarındaki bozuk paralrıla banka hesabındaki 50 ytl mi benle gömün bilgisayarım,mp3 çalarım,cep telefonum,televizyonumu da kim alırsa alsın yeter ki hepimize yetmedi diye arkamdan sövmesinler
Eski 30-08-08, 22:00 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

historical - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.168
Teşekkür etti: 518
Forum Puanı:3920
historical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler birihistorical Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Fenerbahçe'nin 200. yılında beni ansınlar yeter

Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi
Beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen...
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (30-08-08)

Tags
vasiyet aranıyor

Konu Seçenekleri