| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | Vasiyetiniz...? şimdi öleceksin hemen vasiyetini yaz deselerdi... her türlü vasiyetlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | manzaraLı ßi yer oLSun ßide ışıkLandırma faLan ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | αηтιкαριтαℓιѕт (25-08-08) |
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Naptın sen yaw ... Şimdi sırasımı ... nere olursa olsunda unutulmaim yeter.. Malım mülküme gelince yatlarım tır flom hanlarım büyük oğluma araba fabrkası lastik fabrikası ikiz kulelerim de kücük ogluma kızlara bişi yok Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... Konu bEyAzLi tarafından (25-08-08 Saat 21:35 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mirası unutma sadece gömüleceğin yer deil mirası falan da yaz
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-deniz kiyisinda bir yere gömüliyim.(cenazem tr ye gitsin) ![]() -asla kimse aglamasin arkamdan,(özellikle bana karsi vicdan azabi duyanlar) -neyim varsa elif kizima kalsin(yigenim) ![]() hepsi bu ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla mal varlığım yok ama kedilerimi o'na bırakıorum ![]() ve mezarımın başında okaliptus ya da salkım söğüt istiorum ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 | |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kedilerin mi kaç kedin var kii Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL | |
|
| | #9 | |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! | |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Belli olmaz takriben 35-40 sene sonra heralde Allah ömür verirse Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana werirde ßana wermez heraLDe ![]() o parayıda torunLarıma ßırakim ßari ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mezarımı bi meyhanenein karşısına yapın vede sahip oolduğun en değerli iki şeyimi (kolyem ve çakmağım) kübrama verin kabul etmezse mezarıma gömün hayatım boyunca bendelerdi sevdiğim almazsa mezarımda yanımda olsunlar bide hayrıma günde bir paket sigara hediye edin birine el fatiha |
|
| | #13 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katliam istiyorum Anlayan anladı kime istediğimi işte vasiyetim budur![]() Ha birde birisi çiçeklerimi sulasın ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #15 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her sabah mezarımı birinin güL koymasını isterdim Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben koyayım diyecem de zor olur direk gül diksem olmaz mı?
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Rock'n Rose (26-08-08) |
| | #17 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşünmen yeter Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1-)tabutuma galatasaray bayrağı asın ![]() 2-)bütün mal mülkümü çocuk esirgeme kurumuna bağışlayın 3-)kıyafetlerimi yakınn ![]() 4-)manzaralı bir yere gömün Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 17
1 Mesaja 2 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:49 ![]() |
çekmecedeki 60ytl tutarındaki bozuk paralrıla banka hesabındaki 50 ytl mi benle gömün bilgisayarım,mp3 çalarım,cep telefonum,televizyonumu da kim alırsa alsın yeter ki hepimize yetmedi diye arkamdan sövmesinler |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 518
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3920 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe'nin 200. yılında beni ansınlar yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (30-08-08) |
![]() |
| Tags |
| vasiyet aranıyor |
| Konu Seçenekleri | |
| |