| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: VDSL2'ye geçiyor musunuz? | |||
| Evet Gectim Bile. | | 0 | 0% |
| Hayır Daha VDSL2'ye Gecmedim. | | 26 | 100,00% |
| Kararsızım. | | 0 | 0% |
| Oylayanlar: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Türk Telekom, internet hızını 8 kat artıran VDSL2 hizmetini başlattı. Yeni yatırım sayesinde Türkiye, dünyada VDSL2'ye geçen ilk ülkelerden biri oldu. Türk Telekom, yeni nesil hızlı internet VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line 2) hizmetini bugünden itibaren sunmaya başladı. Gerekli tüm alt yapı hazırlıklarını tamamlayan firma, mevcut telefon hatları üzerinden internette erişim hızını 8 kata kadar artıran VDSL2 hizmetini internet servis sağlayıcı aracılığıyla kullanıcılara sundu. Türk Telekom’un söz konusu yeni yatırımı sayesinde Türkiye, VDSL2 teknolojisini ilk kullanan sayılı ülkelerden biri haline geldi. VDSL2’nin 32 megabite varan hızı ile Türkiye, Avrupa’da 23 ülkedeki 190 DSL Sağlayıcısı arasında DSL teknolojisiyle en hızlı interneti kullanan üçüncü ülke konumuna erişti. İki Farklı VDSL2 Paketi Evlere ve iş yerlerine giden telefon hatları üzerinden dijital veri transferini sağlayan teknoloji ailesi DSL’in en yeni ve hızlı üyesi VDSL2, Triple Play denilen ses, görüntü, hızlı internet üçlüsünün birarada sunulması için tasarlandı. Böylece VDSL2 ile yüksek hızlarla alınabilecek IPTV (internet televizyonu yayını), HDTV, Videofon, VoD (isteğe göre video izleme), İnteraktif oyun oynama, İnteraktif oylamalara katılma VoIP (ses görüşmeleri) gibi katma değerli hizmetler sağlanabilecek. Türk Telekom, VDSL2 teknolojisini 16 megabit ve 32 megabit indirme hızı olmak üzere iki paket seçeneği ile sunuyor. İki pakette de yükleme hızı 1 megabit olacak. 1 Film 4 Dakikada İnecek Buna göre 700 megabyte büyüklüğündeki bir VCD filmi saniyede 4 megabitlik internet hızıyla bilgisayara indirmek 29 dakikayı bulurken, 32 megabite hızındaki VDSL2 teknolojisiyle sadece 4 dakika sürecek. Türk Telekom altyapı sağlayıcısı olarak ADSL hizmetinde olduğu gibi VDSL2 hizmetini de toptan olarak internet servis sağlayıcılara sunuyor. VDSL2 hizmeti, Türkiye’de kablonun elverişli olduğu şehirlerde sunuluyor. Hizmetin ilk etapta 73 il 450 lokasyonda verilmesi planlandı. :: VDSL2'ye geçmeyi düşünüyor musunuz? Forumdaki ankete katılın, yorumunuzu yazın. GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok pahalı. 1megabit de ilk çıktığında çok pahalı idi ucuzlar 3-5 sene içinde(umarım) ![]() Not: Sanırım yazı shiftdelete den alıntı. Konu Galiyev tarafından (02-07-08 Saat 11:37 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok pahalı. |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uçuk bi rakam fiyat+hız herşeyin en pahalısı bizde oleyy (: |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kadarki aylık ücret
|
|
| | #6 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla biz vdsl2ye geçiyozmu ßilmem ama vdsl2'nin ßize geçtiği kesin... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Bir Ben Eksiktim (03-07-08), interlude (05-07-08) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 287
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o nasıl 0luyo
|
|
| | #8 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | askeri ücretin 3/1 kadar sanırsam fiyatı... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef):
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çokk pahalıı Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
| | #11 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 139
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne gerenk var buda isimi goruo ucuzlasin hele bi bakaris ama simdilik istemem galsin Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
| | #12 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:133 ![]() ![]() | çok pahalı ya.. kimse almaz bunu türkiyede. anca iş yerleri alır valla . .Dünyada Her$eyim.. Ahirette CennetiSin.. ¿ |
|
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şans topu falan çıkarsa düşünürüm |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 163
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
33.6 kbps ile internet başında kalp krizi geçiriyorum ![]() bi filmi indirmek kaç ayımı alır hesap etmedim ama memnunum ![]() kesin alıam ondan The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #15 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dünyanın parası yaa geçilirmi şimdi...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #16 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şuanda Gereksiz Bişey... |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam miktarı bilen war mı
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmedim yakın bir gelecektede düşünmüyorum çok pahalı
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en düşük ücreti 120 küsürden balşlıyor...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #20 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 606
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Herşey Bir Rüya Olsa Unutarak Uyansam... >>>Öss<<< | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |