| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() |
Ajdar, Cosmopolitan'ın 30.000.000 kadın arasında yaptığı araştırmaya göre dünyanın en seksi erkeği seçildi. Haberden sonra basına açıklama yapan Ajdar, " Sağolsun kadınlar beni seksi bulmuşlar oy vermişler, hayret ama seçilmişim" dedi. 2.Müslüm baba olurken 3.Brad Pitt oldu.
.... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| Mesaja teşekkür eden: | miccoli134 (25-01-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helal olsun ben olsam bende ajdar derdim brat te neymis Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en kibarindan yuhh yaa ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi leennn atıcam kendimi balkondan aşağı bak o derginin o haberini koysana şuraya resim şeklinde veya ulaşacağımız bir link
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yaa hadiii protesto ediyoruz olamaz boyle bisi yaaa bunu secenler de kesinn kendi gibi akil sorunlulardir |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar uydurma bi haber buuu .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
kalpten gidiyodum ben |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niyemişş neyi var ajdarımınn ne kadar yakışıklı .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
hahaha neresi yakışıklı onun yaa![]() aciip bisi o sahis ![]() |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah akıl versin ajdara .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #11 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.655
Forum Gücü: 251 Forum Puanı:94949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence geri kalmış biraz dünyadan heralde baksanıza acayip şeyler yapmaya başladı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |