| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | vega akorlari Alışamadım Yokluğuna Am Dm Gece ağır ağır gelir E Am Gelir başucumda bekler Am Dm Bana gittiğini söyler E Am Bir daha dönmeyeceğinide Dm Am Duvarların ardından E Am Seni duymaya çalışıyorum hala Dm Am Buradan gittin çoktan E Ve gece bana bırak diyor Am Dm Bir gün gelir bir gün geçer C Bazı şeyler hiç ama hiç değişmez Dm C Her geçen gün sonunda hala E AmAlışamadım yokluğuna Am Dm Gece ağır ağır gelir E Am Gelir başucumda bekler Am Dm Bana gittiğini söyler E Bir daha sevmeyeceğinide Dm Am Uyumaya çalışsamda faydası yok E Am Sana sarılmayı özlüyorum hala Dm Am Buradan gittin çoktan E Ve gece bana bırak diyor ![]() MmMmMmMmMmMmm...! Konu MissCrow tarafından (17-07-08 Saat 14:53 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ankara İntro : Em-am-em-C-bm Em Yağmur dönerken karaYavaşça süzülenler yola Am Bm Araba dolusu bi tuhaf seven Em Şarkılar çalan söyleyen Em Sevenlerden biri benArkada bıraktığım sen Am BmKim olduğumu biliyorsan Em Söylesen C Bm Ah yağmur dönerken kara G Am Şarkılar var falımda C Bm Am Bm Hepsi sana (hepsi sana) bu gece ankara C Bm Ah yağmur dönerken kara G Am Yine yol var falımda C Bm Am Bm İster özle, yok istersen hiç hatırlama aaaaaaaaaaa Tekrar Sokaklar dolusu şekerle kar kokusu Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu Acıkanlardan biri benArkada bıraktığım sen Kim olduğumu biliyorsan Söylesen ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk Başlar giriş: Bm A G D Em D A G iki defa Bm Em A Öyle sakin öyle masum öyle bebeksin ki sen uyurken Bm Em A Hangi kabus hangi korkun sarıyor seni gün uyanırken Bm G Em Sabah olunca ayrılıyorsak neden sarıldık? A Neden böyle? Bm G Em Sarılıp uyuyan iki masumsak neden değiştik? A Neden? Söyle! Bm A G D Em D A G Dur! bir dakika daha vermez miydin bana? Bm A G D Em D A G Dur! bir öpücük daha vermez miydin bana? Bm A G D Em D A G Olmaz deme belki olur bak günün sonunda Bm A G D Em D A G Neler neler aaaaaaaaşk başlar Yeniden kanımızda ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi haber Bm Sarılmayı isterdim çok, dokunmayı sana G F# Gel bul beni Bm Anlatmayı isterdim çok, açılmayı sana G F# Gel bul beni G F# Bm D Dolaşırdı adımlarım birbirine, seni görünce G F# Bm Öyle emindimki çıldırdığımı bildiğine bildiğine G F# Bm D Karışırdı kelimeler birbirine ,seni görünce G F# Bm Öyle emindimki çıldırdığımı bildiğine bildiğine G F# Bm Yürüyordum Beyoğlu'nda, aşkımızdan bi haberdin G F# Bm Yürüyordun sen yolundan, aşkımızdan bi haberdin G F# Bm Ölüyordum ben yolunda ,öldüğümden bi haberdin G F# Bm G _ F# Eriyorum karşında, yerinde olsam nasıl öperdim ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serzenişte Akorlari Bm Bm Masumsun sen, masumsun sen bana göre G Benimse kırk tilkiyle şu beynimde F# Ne işim var savaşlarda boyalarla gözlerimde Bm Belki de geçmişimde bir yerlerim yara aldı ) G ) Yok belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı ) Bm ) Belki hiç anlatmadım, diyeceklerim yarım kaldı \ A F# / Yok inanma bir şey yoktu ) F# ) Söyleyeceklerim yalandı zaten yalandı ) ) Bm Ama ben sahiden ben her ne isem işte ) F# G ) Ağladım boyam aktı her gün sana yenilişte ) Bm \ n Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte / F# G ) Boşver sev sakinleşir sevgilin serzenişte ) Bm ) Serzenişte Bm Masumsun sen masumsun sen bana göre G Sarılmak istiyorken yorgun argın bedeninle F# Ben meşgulum savaşlarda boyalarla gözlerimle T E k r A r A v E n A ka r A t ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Ne Var Akorlari Am Dm F E Raks ederken balkonunda yine uçmak var aklımda Am Dm F E Biliyorum arkamda arkamda kaldı yaptıklarım Am Dm F E Bir yudum çay bir yudum sen bir yudumken manzara Am Dm F E Malesef hakkında bütün korktuklarım Am Dm F E Am Tenim tenimi çeker aşkım çivim çivimi söker tatlım ne var Dm Evet ne var F E Durduğun yeter korktuğun yeter Am Dm F E Ben her zaman böyle ben böyle vesaire Am Dm F E Ben her zaman seni bekliyordum Am Dm F E Am Dm Sen her zaman söyle sen söyle vesaire sen her zaman beni F E İstiyordun Am Dm F E Evet ne var maskelerin arkasında yakalandım Am Dm F E Evet ne var hem oyundum hem oyunumu bozandım Am Dm F E Evet ne var koştum yoruldum oyalandım Am Dm F E Evet ne var yüzlerce kez sevildim aldatıldım ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İz Bırakanlar Unutulmaz Akorlari Em Am Bi kız vardı, güzeldi sanki D Ve senindi Em Am Gözlerinde saklı bir "belki" D Ve senindi Bm Am C Anladı bir gün bitermiş her şey D ...ve bitti Em Am O çocuk var ya, o sendin sanki D Ve deliydi Em Am Uyusaydı büyürdü belki D Ve deliydi Bm Am C Derdi ki "yarın bitermiş her şey" D ...ve bitti Em Am Ver, ver ateşe, ver bizi.. Bm Bir iz bırak burada Am Bm Em İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe evimizi Bir iz bırak burada İz bırakanlar unutulmaz Bir ev vardı, küçüktü belki Ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi Ve bizimdi Birgün hiç doğamadı güneş ... ve bitti ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mendil Fm# Cm# Bm Bm7 neden başladım ağlamaya anladıysam.. Fm# Cm# Bm ver mendilin varsa yanında Fm# Cm# Bm ver eminim vardır yanında Fm# Cm# Bm Fm# bekle dur ya öl ya sev Cm# Bm Bm7 ya sus ya doğruyu söyle ((Fm#-Cm#-Bm-Cm#)) __solo__ e--------------------------------9-9-9-9------ B---7-7-7-7-10-10-10-10----9-9-9-------------- G--------------------------------------------- D--------------------------------------------- A--------------------------------------------- E--------------------------------------------- e--------------------------------9-9-9-9------ B---7-7-7-10-10-10-10----9-9-9---------------- G--------------------------------------------- D--------------------------------------------- A--------------------------------------------- E--------------------------------------------- e--7-9-7-9-----9-7-9----9-7-9-7-9------------- B--------------------------------------------- G--------------------------------------------- D--------------------------------------------- A--------------------------------------------- E--------------------------------------------- e--10-10-10-10-10-10-10-10-12-10-12-10-------- B--------------------------------------------- G--------------------------------------------- D--------------------------------------------- A--------------------------------------------- E--------------------------------------------- Fm# Cm# Bm nasıl başlasam utanmadan konuşmaya Fm# Cm# Bm gözyaşım var sözlerim yok anlatmaya Fm# Cm# Bm ver mendilin varsa yanında Fm# Cm# Bm ver eminim vardır yanında Fm# Cm# Bm Fm# bekle dur ya öl ya sev Cm# Bm Bm7 ya sus ya doğruyu söyle solo((tekrar--son bolum hariç)) Fm# Cm# Bm ((Bm...)) ver mendilin varsa yanında Fm# Cm# Bm ((Bm...)) ver eminim vardır yanında Fm# Cm# Bm Fm# bekle dur ya öl ya sev Cm# Bm Bm7 ya sus ya doğruyu söyle Fm# Cm# Bm Fm# gitme dur ya öl ya sev Cm# Bm Fm# ya sus ya doğruyu söyle Fm# Cm# neden başladım ağlamaya Bm anladıysam... ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Normal mi sence Dm Bir gün daha geçti G Daha ne kadar var Dm Uzun bir uyku bu G İçinde herşey var Dm(2.pos) Bıraktığın her izi E(2.pos) Sarfettiğin her sözü G E Kazıyorsan aklına F Dm Normal mi sence F Dm Normal mi sence F Dm Normal mi sence Dm İstemedim uyanmayı G Bu soğuk uykudan Dm Cevapları aradım G Soruları sormadan Dm(2.pos) Düşürdüğün gölgeleri E(2.pos) Düştüğün yerleri G E Kazıyorsan aklına F Dm Normal mi sence F Dm Normal mi sence F Dm Normal mi sence ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ninni Am nolur uyanma lütfen uyanma Am G E Am mutluyken umutsuzlar rüyalarda Am nolur uyanma bebeğim uyanma Am G E Am mutluyken uykusuzlar rüyalarda Dm F Am kayboluyorken ben kollarında Dm F E Am dur yapma dur yapma dur uyandırma nakarat (2) Dm F Am ağlıyorken ben, ben koallarında Dm F E Am susturma dur yapma nolur susturma ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zat-i ali Bm Bende bu kadarı varsa Ve bu kadarı bu adama azsa G A Zatı-ı Ali ne birgün birisi dur desin Bm F# O gülüşün o densiz edasında G Tatmin görmedim hiç asla Bm F# G O gülüşünde o bakışında Bm A E Kurumuş herşey kurumuş can vermiş F# Bm Muhabbetine hiç doyulmaz Bm A E Bak senin gitme zamanın gelmiş F# Bm Ayrılana yol sorulmaz Bm A F# Beyaz mendil falan sallamazsam A Ne olur üzülme Bm A Beni düşünme aman düşünme E F# Bm Beni bir daha asla düşünme Bitiş (Bm-A-E-F#-Bm)2 ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |