| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Vega-Alışamadım Yokluğuna akorları Am------Dm---------E----------------Am Gece ağır ağır gelir gelir başucumda bekler -----------------Dm----------E-----------Am Bana gittiğini söyler bir daha dönmeyeceğini de Dm-------------Am--------E---------------Am Duvarların ardından seni duymaya çalısıyorum hala Dm---------------Am-------G--------E Buradan gittin çoktan ve gece bana bırak diyor --------Am----------Dm--------E-------------------Am Bir gün gelir bir gün geçer bazı şeyler hiç ama hiç değişmez -----------Dm--------C-------E--------------Am Her geçen gün sonunda hala alışamadım yokluğuna Am------Dm----------E---------------Am Gece ağır ağır gelir gelir başucumda bekler ---------------Dm-------------E-----------Am Bana bittiğini söyler bir daha dönmeyeceğini de Dm------------------Am-------------E------------------Am Uyumaya çalışsamda faydası yok sana sarılmayı özlüyorum hala Dm-------------Am--------E Buradan gittin çoktan ve gece bana bırak diyor . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |