| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Forumdaki konunun daha önce verilmiş oldugunu belirtmeye yarar ve çok eğlencelidir ![]() Hişş verildi bu konu ![]() Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | alaskalı_eren (18-09-08), ASAKİRİ (18-09-08), bEyAzLi (19-09-08), poor_youth (19-09-08), _buse_ (19-09-08) |
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.798
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:95385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sende bunu fırsat bilip topic açarsın demi hemen bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #3 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam senin konun bu yani hişşt werildi ![]() ![]() ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #4 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu acmaktan beni en cok sogutan kelime ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyen kişi çok antipatiktir o an ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verildi dedikten sonra verilen link yazılsa antipati azalır kanımca Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 401
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | var ya bunu hep sen sölüyosun konuyu açman isabet olmuş ben ne konu açsam bunu yazıyodun sinir bişi aslında=) Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.105
Forum Gücü: 73 Forum Puanı:21906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konu verildi demek isterdm ama verilmemiş qaliba BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #9 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verildi desemde inanma Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hevesli hevesli konu actiktan sonra moron bir sekilde ifade edilir.. tek basina -verildi- yazilinca kafa goz dalasim geliyor ![]() daha kibarca ifade edenler yok degil=) \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #11 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ) Bazı forumlarda bunu gorev bilen modlar vardır herkes onları tanır ve actıgın konuda ilk msj o modlardan sa artık konunla ilgilenmene gerek yok demektir Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha kibar nasıl ifade edileceğini bilemediğim söz Sanırım şöyle hosunuza gider "Çok çok özür diliyorum sizden ama bu vermiş oldugunuz konu daha önce bir baska üye tarafından verilip geri sayfalarda bulunmaktadır.Eğer isterseniz link verip size ispatlayabiliriz.Yok hayır istemezseniz forum kurallarına göre su an kaldırılan konular bölümüne alınması gerekmektedir. Forum kirliliğini önlemek amaçlı yaptıgımız bu uygulamadan ve sizi moron duruma düşürdüğümüz için tekrardan özür dileriz. İyi forumlar,sağlıcakla kalın..." Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #13 |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tühh abi geç kalmışız...derler ardıından ![]() bide küfür gibi bişşe yaa.. verildi ![]() ![]() . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #14 | |
Teşekkür etti: 3.524
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çok kibar gördüm seni . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... | |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.274
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verildi bu konu inanmazsan link vereyimde gör Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| | #16 | |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ha soyleee demekki biiliyormussun \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. | |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konularda Gereksiz Bulduğum Bir Yorum.. Çoğu Üye Belkide Konu İçeriğini İlk Defa Gördüğü İçin Bu Yorum Yazılmasada Olur.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 819
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
verildi len uzatma işte ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #19 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
en gicik oldugum da, ilk yorum yapan kisi yazar verildi diye.. ardindn geri yazan 50 kisi ''verildi ama :'' yaparlar..bogasim gelir onlari.. Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CSKN (19-09-08) |
| | #20 | |
Teşekkür etti: 1.080
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:9978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Geceden karanlık sebebim , geceden mülteci kederim . | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |