| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | video yayınlamak
arkadaşlar elimdeki bir videoyu herhangi bir sitede yada kendi web sayfamda nasıl yayınlarım bana anlatırmısınız
|
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biliyordumda Ben Bunu Hatırlayamıyorum .. :((Yardım Ederler Merak Etme Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #3 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:200 ![]() ![]() ![]() |
youtube yada free video ekleme dsitelerine üye olup ekleme yapabilirsin.yada kendine ait hostun varsa videoyu hostuna yükleyip link alıp yayınlayabilirsin..
|
|
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtubeden video yayınlamak
Not defterini açıp içerisine aşağıdaki temel kodlarımızı yazın. <html> <head> <title> </title> </head> <body> </body> </html> <title> </title> Etiketleri arasına mesela Video Seyret yazarak sayfamıza isim verin. beğendiğiniz bir videonun üzerine tıklayın. Videounuz youtube sayfasında ortaya çıkan Video Playerda oynamaya başlayacaktır. Bu Video Playerin hemen altında(4 satır altta), solunda Embed yazan bir Metin Kutusu var. İçinde object kelimesiyle başlayan kodlar var. Bu Metin Kutusunun içine tıkladığınızda, yazılar mavileşecek ve kopyalamaya hazır hale gelecektir. Mavi yazıların üstünde sağ tıklayın, açılan menüde Kopyala satırını tıklayıp bu kodları kopyalayın. Şimdi dosdoğru Not Defterimize gelelim. <body> ve </body> etiketleri arasında önce sol tıklayın, sonra sağ tıklayın açılan menüden Yapıştır satırını tıklayın. Videoya ait Embed kodunu Body etiketleri arasına yani sayfamızın görünecek kısmına yapıştırmış olduk. Kod sayfamız aşağıdaki gibi görünecektir. <html> <head> <title> Video Seyret </title> </head> <body> <object width="425" height="355"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O36yhV_nvyk&rel=1"> </param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/O36yhV_nvyk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> </embed> </object> </body> </html> Yukarıda yazılı kodları websayfanın html kodları arasına anlatılan şekilde yerleştirirsen olacaktır.Not defteri yerine kendi sayfanın kodlarının bulunduğu yere yapmayı unutma Daha kısasıda var PHP Kodu: ya da PHP Kodu: Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"Konu _osiris_ tarafından (26-06-08 Saat 03:43 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | hakanklc (07-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |