Konu Seçenekleri
Eski 18-05-08, 00:24 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
RepForum Gücü: 173
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
..:: Virane (Jr.) ::.. (1 senenin dolusu serefine)

Evet 18 mayis geldiii, tam bir sene önce bu tarihte üye olmustuk bu acayip siteye ((: )

Ve simdi hazirsaniz Virane (junior) haliyle karsinizda

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden: (32 Kişi)
нѕуη (18-05-08), ∂ĩяєŋ¢ (18-05-08), ραѕα (19-05-08), *KuĞu* (18-05-08), ..SeRSeM.. (18-05-08), apinchoflove (18-05-08), Artemis (18-05-08), aydan (18-05-08), bEyAzLi (09-06-08), CnRaLpEr (18-05-08), CSKN (18-05-08), DüşüM (20-08-08), Edaxxx (03-06-08), GuZeLBeLa (18-05-08), HeLL's AnGeL (18-05-08), J.Mengele (18-05-08), Kayıp_Şair (18-05-08), KÜBÜŞ (18-05-08), linqin_parq (18-05-08), machine (28-06-08), nesquik (19-05-08), oneway (03-06-08), p0lly (18-05-08), rebelişko (18-05-08), Samson (19-05-08), SaSKiNnN (18-05-08), Snorland (18-05-08), storm_fatih (03-06-08), Tuğrul Bey (18-05-08), Tweety (18-05-08), yεsiL (22-05-08), _canözüm_ (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:25 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.199
Teşekkür etti: 4.126
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:31997
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cix cıkmışsın...

teşekkürler paylaşımın için...

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:26 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hehuahha biliyordum bunu

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:26 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Olacak çocuk
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:27 Çevrimdışı   #5

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu resmi facebookda gormusdum ;p
yazicakdim altina
'' aaaa fatih sen kucukken bu kadar tatlimiydin '' diye
sonra vazgecmisdim

kismet buruyaymis

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:27 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Anaaaam Fatihe bak

Harika resim

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:28 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.010
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Artis

Küccükken Belli imiş Artisliğin:p

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:28 Çevrimdışı   #8
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.013
Teşekkür etti: 4.221
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Tatliymi$ Junior Virane

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:28 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181798
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bigünle kaçırdık
Resimde17 yazıyomuş

Yakışıklıymışsın küçükken
Anladın sen onu
Şaka tamam tamam şimdi de yakışıklısın

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:43 Çevrimdışı   #10
Asistan

SaSKiNnN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 269
Teşekkür etti: 139
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2000
SaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyorSaSKiNnN çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hafif bi sylvester stalone edasimi var ne guzel cikmisin kardesim

Hosgeldin Melegim!!
12 кαѕιм...
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:44 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.914
Teşekkür etti: 3.813
Forum Puanı:73320
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yine Ne Tür Bir Cinlik Geçiyor Kafandan Fatih

Iyi Çikmissin

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Sönmüyor Ateşimiz..
Ama Alev Alev de Yanmıyor..
Ayrılık Zor Ama..
Beraberken de Olmuyor..

: ))

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:45 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
süpersın wıranehadı bakalım nıce senelerehepbırlıkte

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 00:47 Çevrimdışı   #13
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.420
Teşekkür etti: 5.459
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59459
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eskiyi degil yeniyide gormek isteriz fatih efendi

ha biliyon ne luzumu var deme bilmeyenlerde var

neyse medeni cesaretinden oturu tebrikler ((:

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 01:04 Çevrimdışı   #14
Asistan

..SeRSeM.. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 224
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3059
..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri..SeRSeM.. Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
oy veletken cok datlukmussun Fatih

buyudukce cirkinlesion olm (annen dio ben demiom )

GeLio GeLiOoOo Jr. Baar GelioOoOoO!!! Kasım`da
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 01:26 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.045
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yerim ama ben seni
gamzelere bak allahim ya

Peri Padişahının Kızı
..

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni
Masal bitti..!

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 02:15 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.468
Teşekkür etti: 378
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:3715
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
önümüzdeki yıllarda da paylaşım yapman dileğiynen

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 09:21 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.043
Teşekkür etti: 789
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
bebekken pek bi tatlıymışsında...şimdi noldun acaba?

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 11:41 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Anam fatih bu sana hiç benzemiyo

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 11:45 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok sevimli bi çocuk bu yaa
çok fazla değişmemişsin ama

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
Virane (18-05-08)
Eski 18-05-08, 11:59 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.014
Teşekkür etti: 5.359
Forum Puanı:69667
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Bu halim ise bir özel gün "Fastelavn (almancasi Fastnacht und Fasching) olan bidon'daki kediyi bidonu kirarak kurtarma gününden

Bidonun icinde kedi yok tabi (sakin ol MissCat) ici seker dolu

Bidonu kiran icindeki sekerlerin sahibi oluyor ve tabi kral seciliyor

Bu günün özelligi herkes istedigi bir karektere bürünüyor, bende mühim adam rolünü üstlenmistim arkamdaki arkadas aslinda türk ama okadar merakliki arablara yine yapmisti yapacagini

O sene kim kirmisti bidonu hatirlamiyorum ama bana cok koymustu gitti güzelim cikolatalar

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -

Konu Virane tarafından (18-05-08 Saat 12:03 ) de değiştirilmiştir..