| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181798 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden Fenerbahçe ?
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (23-09-07) |
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.899
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu forumu gerçekden beğeniyor musun (beğenmediğin yönleri ne ? ![]() en çok gitmek istediğin yer ? en çok görmek istediğin kişi ? en çok hayatında değişmesini istediğin şey ? en çok neye dayanamazsın ? en çok yaşamak istediğin şey ? birde hayatında ki en değer verdiğin kişi ? ve hayatında ki keşkeler nelerdir ? devami gelicek ![]() derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özel bir sebebi yok tamamen duygusal (bosluktan)
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (23-09-07) |
| | #5 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hic bir sebep olmasa Atatürkün tuttugu takim derim. Ama Kurtulus savasindaki zaferlerimiz, bana Fenerbahcenin saece siradan bir kulup olmadigini gösteriyor. Bu yüzden Fenerbahce "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (23-09-07) |
| | #8 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu forumu gerçekden beğeniyor musun (beğenmediğin yönleri ne ? ![]() Begenmiyorum, begendigim insanlar var "data" nin neresini begeniym okadar da Nerd olmadik ![]() en çok gitmek istediğin yer ? Ya aslinda Misir, Fas, Ispanya, sörmek istedigim ülkeler arasinda Sehir olarak dersek Mersine gitmek isterdim sebebi bana kalsin (: en çok görmek istediğin kişi ? Ünlü mü ünsüz mü ![]() en çok hayatında değişmesini istediğin şey ? Su siralar nakit s1k1nt1si bas gösterdi, cebimdeki hafiflik agirliga dönüsse fena olmaz. Ha bide sözel derslerdeki notlari düzeltebilsem iyi olacak. en çok neye dayanamazsın ? Özgürlükcüyüm diyen bölücülere... en çok yaşamak istediğin şey ? Esra bunu yazmayim 18 yasindan kucukler var saka saka ![]() Sevdigim bir kiz var onunla Göl kenarinda cay icmek isterdim aksam üstü (: birde hayatında ki en değer verdiğin kişi ? "O" ve sadece "O" ailelerin cani cehenneme... ve hayatında ki keşkeler nelerdir ? Keske o maili atmasaydim, keske okulun degerini daha erken anlayip daha ilgi gösterip 2 sene kaybetmeseydim. keske sevmeseydim... Soru kitligimi olusacak ilerde bu ne kadar böyle kizim "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (23-09-07) |
| | #9 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en büyük hatan ne ? keşkelerin varmıdır ? duyqusalmısın ? evlenmeyi düşünomusun ![]() cocuk istiomusun ![]() hayatında biri varım ? yanlızmısın .. derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #10 | |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hayatim hayal bea hande (: Sürekli hayal kurarim, belki gerceklesmiyor ama verdigi kadar mutluluk yetiyor. Bazende korkutuyor ya neyse "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (23-09-07) |
| | #12 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde bir sarki dinledigimde virane kelimesi okadar püf bir nokta olyor ki sanki o orda olmasa o cumlenin degeri kalmiyacak. cok sevrim virane kelimesini bu yuzden ki Hoslandigim bir kiz vardi zamaninda. Ona acilayim dedim cok kötü geri darbe aldik o siralar da Virane Sehir diye bir beste vardi MYD den. Nick ilk basta ViraneSehir idi sonra kendimizi bir nevze toparladk nickde fazla uzun geldi Virane yaptik (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| | #13 | |||
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en büyük hatan ne ? Meslek lisesine girmek idi, Tr deki gibi kat sayi tarzi bir olay var burda ordan ciktin mi bir b.. yaramiyor. Tekrar duz lise aldik simdi. keşkelerin varmıdır ? Dedim ya yukarda (; duyqusalmısın ? Coook duygasalim desem yalan olur, belki filmlerde filan aglamam ama baya icim tuhaf olur. Tek gozumden yas gelen film 7 numara idi
evlenmeyi düşünomusun ![]() Zamani gelince Allah nasip kismet ederse olur insallah. ![]() cocuk istiomusun ![]() Cocuklara bayilirim özellikle yaslari 1 - 4 arasi olanlar (seytan olmadiklari yaslarda yani ![]() Allah hayirlisi neyse öyle lur 3 cocuk isterdim ama (: hayatında biri varım ? yanlızmısın .. ![]() Biri yok, ama sevdigim biri var (benden habersiz) Yanlizim simdilik (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |||
| | #14 | |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ismim Fatih Yurt disinda yasiyan 20 yasinda bir delikansiz. Meslek lisesi bitirmis onu tikandigi icin kisaltilmis 2 senelik yuksek okul lise tarzi birsey okuyorum (toplum piskolojisi) mi öyle bisi adi türkcede. Memleket Sivas dah ne deyim ki (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
| Mesaja teşekkür eden: | Sk8er Boi (23-09-07) |
| | #15 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benm sorcam soruyu sormuş neyse yalnız kaldıgından yapmaktan hoşlandıgın şey nedir? nerelerde kendini huzurlu hissedersin? bazen insan derye örnegin ahh ahh annemin kucagında yatıyor olsaydım fln der.. işte senin bazen içine düşüyormu diyormusun keşke şununla birlikte olsaydık şşimdi fln diye? biraz karısık oldu ama anlarsın inşl ''off kocakafalı dünya'' |
| | #16 |
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siqara alkol alıskanlıqın varmı ? ![]() eqitim durumun ne ? ilqilendiqin sosyal bilimler varmı ? seni en iyi anlatan hayvan hanqisi ? odanda bulundurduqun 3 şey ? spor severmisin ? takıntın ve uqurların varmı ? seni en cok eqlendiren şey ne ? ![]() sana en cok yakısan kıyafet ne ?? ![]() hanqi ünlüye benzetiolar seni ![]() en son hanqi kitabı okudun ? hayalinde ki ev nasıl ? 10 milyon $ olsa ne yapardın ? politik qorusun ne ? bi lakabın varmı ? ![]() evinde hayvan besliomusun ? ![]() tamami devammi ?? ![]() derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #17 | |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Müzik dnlerim, anlamli sözler yazmaya calisirim. Sevmeyi Unuttum, Sevilmeyi Beklerken (; Evden disarda her yerde huzurluyum, eve girer girmez huzur muzur kalmaz bende. Alıntı:
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - | |
| | #18 |
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nargile bile kullanmiyorum. Yuksek okul ilk senem Buyir ![]() ![]() Sahin, dunyanin en hizli hayvanidir. Durusu bile hosuma gidiyor. Tuttugunu koparir Kitap, Not defterim, Pc, Yatak, yorgan , yastik Severim Futbol ve masa tenisi oynarim, boy uzun ama basketbol yetenegim "0" Ugurlu bir kot pantolonum var Fb maclarinda onu giyerdim istatistikler tutuyor diyordu bagtil inanc iste attim cöpe takmamak icin kafayi ![]() 7 numara dizisinin bölümleri, gule gule oluyorum eskiyi hatirlamak guzel oluyor Jeans, T-shirt derdim ben ama annem siyah gömluk ile keten pantolon der, ben keten giymem gerci 1 tane duruyor evde. hafif cehreni ögten sakalinda oldumu bakmiyacak kiz yokmus (ona göre) ![]() ![]() Malesef Hakan Sükür, Elvis Preasley Haram lokma denen bir kitap, tarafli tarafsiz herkesin okumasini tavsiye ederim http://www.ideefixe.com/kitap/tanim....UTSH0MV5AHZKB3 |