Konu Seçenekleri
Eski 13-05-08, 17:06 Çevrimdışı   #1
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.840
Teşekkür etti: 2.991
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:14390
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmış
dikkat Virüs Progamı

şu anda indirmek için bir virüs programı arıyorum ama karar veremedim.bu konuda pek bilgim olmadığı için.eğer mümkünse anlayanlar kaliteli,devamlı hata vermeyen,güncellemede sorun çıkarmayan,türkçe,orjinal full bir program önerebilirler mi..?lütfen acilen bekliyorum yardım... (:

Dinsiz bilim KÖR

Bilimsiz Din Topaldır.

Albert Einstein

Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON

Eski 13-05-08, 18:37 Çevrimiçi   #2
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.980
Teşekkür etti: 1.614
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:25867
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
http://www.dosya.cc/Desktop_12.rar.html

nod 32 son sürüm smart secruty içinde fic dosysıda var hayırlı olsun

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın
Eski 13-05-08, 18:42 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 11.371
Teşekkür etti: 15.152
RepForum Gücü: 216
Forum Puanı:87500
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Avast'ı tavsiye ediyorum.

http://www.gezginler.net/modules/myd...urkce&lid=1083
Eski 13-05-08, 18:43 Çevrimdışı   #4
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
Genel Mesajlar: 304
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:704
ozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyor
arkadasım bunun 64 bit sürümü warmı acaba acil lazım şimdiden teşekkür ederim

nod32 nin 64 bit sürümü???

ı love this game (nba)

Konu Sadness tarafından (13-05-08 Saat 20:27 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-05-08, 20:27 Çevrimdışı   #5

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.232
Teşekkür etti: 3.530
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:85524
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ram miktarınız 1024 ise KİS'i (Kaspersky İnternet Security) öneririm

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum.
Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Şafak : Şafağı boşver şimdi,
çok gün var daha
Eski 15-05-08, 13:22 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.349
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:33981
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
programları çalıştıran etken yalnızca ram değildir.. 2 gb ram'im var fakat kaspersky kullanmıyorum.. zira hız problemi yaratıyor..

avira antivir personal (classic) öneririm.. ücretsiz ve kasmayan bir program.. nod32'nin 2.xxx sürümü gibi çok stabil çalışıyor.. nod32 3.xx sürümleri de kasıntılı..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Eski 15-05-08, 13:34 Çevrimdışı   #7

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hız problemi HDD'nin doluluk oranıyla alakalı 1024 MB'li Ram'ımla gayet rahat bi şekilde sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

çok gün var daha
Eski 15-05-08, 13:44 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hız problemi HDD'nin doluluk oranıyla alakalı
buna cevap verme gereği bile duymuyorum aslında ama aydınlatayım seni (:

bilgisayarı ne yalnızca ram çalıştırır, ne yalnızca hdd, ne de yalnızca işlemci..
tüm donanımın birbirine uyumlu olması gerekir.. p3 bilgisayarına 500 gb boş bir harddisk takıp 1 gb ram ile kaspersky kurup dene bakalım.. bu bilmişliğini sürdürecek misin merak ediyorum

karl marx

----

Eski 15-05-08, 14:02 Çevrimdışı   #9

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Bu zamanda bu konfigürasyona adı geçen anti-virisü kuracak birini gösterirsen yardımcı olurum.

Son 6 yılı çerçeveye alırsak 1024 Ramlı bi makina en azından 2 MHZ Celeron işlemciye sahiptir. P3 senin hayal gücünle alakalı bi durum neden olmasın bi ara dene.

Aydınlatmaya ihtiyacım yok sende kalsın bi ara yine lazım olur (: durumu nasıl bi bünyeyle "bilmişliğe" çektiysen artık... konuyu saptırmadada üzerine yok bakıyorum

hıı unutmadan sebeb sonuç ilişkisi benimki tahmin üzerine yani ama senin aydınlatılmaya ihtiyacın yok hemen kapmışsındır durumu.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

çok gün var daha
Eski 15-05-08, 14:06 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Sanatkârlar grubu

nesquik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.768
Teşekkür etti: 942
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9595
nesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayrannesquik herkes hayran
Ruhsal Durumum:
McAfee önermem sistemin içine etti geçen gün Kaspersky İnternet Security olabilir.

Bir mutluluk gemisiydim sanki;
Mutluluk yüklü bir gemide
Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin
Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına
Adı mutluluk gemisiydi...
Eski 15-05-08, 14:10 Çevrimdışı   #11
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
komik çocuk...
tamam hadi p3 ile deneme sen.. onu ben yaparım..
senin şartlarında bir işlemci olsun.. amd 2000 ile dene.. p4 1700 ile 1800 ile dene

zaten konfigrasyon bilinmediği için en iyi şartı sunmaya gayret ediyoruz öyle değil mi ?

avira antivir personal (classic) diyorum yalnızca (:

karl marx

----

Eski 15-05-08, 15:09 Çevrimdışı   #12
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmışẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî Rep olayını aşmış
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
http://www.dosya.cc/Desktop_12.rar.html

nod 32 son sürüm smart secruty içinde fic dosysıda var hayırlı olsun
ben bunu indirdim kurdum ama yine hata veriyor...çıldırıcam valla.(:

Dinsiz bilim KÖR

Bilimsiz Din Topaldır.

Albert Einstein

Eski 15-05-08, 15:42 Çevrimiçi   #13
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
o hata deil sen şuradan üyeligi yenile...

http://www.nod321.com/

Deli Var YakalaYın
Eski 15-05-08, 17:22 Çevrimdışı   #14
Doçent

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
hmm nasıl yapabilirim.

Dinsiz bilim KÖR

Bilimsiz Din Topaldır.

Albert Einstein

Eski 15-05-08, 20:10 Çevrimdışı   #15

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Alıntı:
XaNDeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
komik çocuk...
tamam hadi p3 ile deneme sen.. onu ben yaparım..
senin şartlarında bir işlemci olsun.. amd 2000 ile dene.. p4 1700 ile 1800 ile dene

zaten konfigrasyon bilinmediği için en iyi şartı sunmaya gayret ediyoruz öyle değil mi ?

avira antivir personal (classic) diyorum yalnızca (:
canım o senin komikliğin bu arada bol bol soda iç belki bu eski işlemci fetişliğine iyi gelir.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

çok gün var daha
Eski 16-05-08, 12:27 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.364
Teşekkür etti: 1.413
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:57673
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kullanma =)

En GUzelı

Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken
Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (;
Eski 16-05-08, 13:35 Çevrimiçi   #17
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
AnD_MaiYeSi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hmm nasıl yapabilirim.
şimdi prgramda sagda update var
oraya dıklayınca usarnema password setup var ordakileri deişirsen hallolur benim bildigim

Deli Var YakalaYın
Eski 16-05-08, 14:22 Çevrimiçi   #18
Dekan
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.586
Teşekkür etti: 1.887
RepForum Gücü: 62
Forum Puanı:18188
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
AnD_MaiYeSi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bunu indirdim kurdum ama yine hata veriyor...çıldırıcam valla.(:

sana tavsiyem antivir. hem beleş hemde kasmadan rahat rahat koruyor makinayı.

[Tuğrul Bey]

Dilde Birlik
İşte Birlik
Fikirde Birlik

Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...
Eski 16-05-08, 15:03 Çevrimdışı   #19
Stajyer
Huzur Pınarı

Patriotic - ait Avatar
Genel Mesajlar: 144
Teşekkür etti: 57
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:1182
Patriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
intergestapo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana tavsiyem antivir. hem beleş hemde kasmadan rahat rahat koruyor makinayı.
Aslında iyi bir program ama trojanları bulamıyor bazen. O yüzden tercihim değil.! Kaspersky daha iydir.Ancak paralı.!

Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI
Eski 16-05-08, 16:10 Çevrimiçi   #20
Dekan
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.586
Teşekkür etti: 1.887
RepForum Gücü: 62
Forum Puanı:18188
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Patriotic´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında iyi bir program ama trojanları bulamıyor bazen. O yüzden tercihim değil.! Kaspersky daha iydir.Ancak paralı.!
orası öyle ma freeware ve kasmayan bir şey arayanlar için ideal.

[Tuğrul Bey]

Dilde Birlik
İşte Birlik
Fikirde Birlik

Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Konu Seçenekleri