| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | şu anda indirmek için bir virüs programı arıyorum ama karar veremedim.bu konuda pek bilgim olmadığı için.eğer mümkünse anlayanlar kaliteli,devamlı hata vermeyen,güncellemede sorun çıkarmayan,türkçe,orjinal full bir program önerebilirler mi..?lütfen acilen bekliyorum yardım... (: Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON |
|
| | #2 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.614
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.dosya.cc/Desktop_12.rar.html nod 32 son sürüm smart secruty içinde fic dosysıda var hayırlı olsun ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.152
Forum Gücü: 216 Forum Puanı:87500 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım bunun 64 bit sürümü warmı acaba acil lazım şimdiden teşekkür ederim nod32 nin 64 bit sürümü??? Konu Sadness tarafından (13-05-08 Saat 20:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ram miktarınız 1024 ise KİS'i (Kaspersky İnternet Security) öneririm ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 326
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:33981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | programları çalıştıran etken yalnızca ram değildir.. 2 gb ram'im var fakat kaspersky kullanmıyorum.. zira hız problemi yaratıyor.. avira antivir personal (classic) öneririm.. ücretsiz ve kasmayan bir program.. nod32'nin 2.xxx sürümü gibi çok stabil çalışıyor.. nod32 3.xx sürümleri de kasıntılı.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #7 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hız problemi HDD'nin doluluk oranıyla alakalı 1024 MB'li Ram'ımla gayet rahat bi şekilde sıkıntı yaşamadan kullanıyorum.![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:33981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buna cevap verme gereği bile duymuyorum aslında ama aydınlatayım seni (: bilgisayarı ne yalnızca ram çalıştırır, ne yalnızca hdd, ne de yalnızca işlemci.. tüm donanımın birbirine uyumlu olması gerekir.. p3 bilgisayarına 500 gb boş bir harddisk takıp 1 gb ram ile kaspersky kurup dene bakalım.. bu bilmişliğini sürdürecek misin merak ediyorum ![]() "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #9 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu zamanda bu konfigürasyona adı geçen anti-virisü kuracak birini gösterirsen yardımcı olurum. Son 6 yılı çerçeveye alırsak 1024 Ramlı bi makina en azından 2 MHZ Celeron işlemciye sahiptir. P3 senin hayal gücünle alakalı bi durum neden olmasın bi ara dene. Aydınlatmaya ihtiyacım yok sende kalsın bi ara yine lazım olur (: durumu nasıl bi bünyeyle "bilmişliğe" çektiysen artık... konuyu saptırmadada üzerine yok bakıyorum ![]() hıı unutmadan sebeb sonuç ilişkisi benimki tahmin üzerine yani ama senin aydınlatılmaya ihtiyacın yok hemen kapmışsındır durumu. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 942
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | McAfee önermem sistemin içine etti geçen gün Kaspersky İnternet Security olabilir.Bir mutluluk gemisiydim sanki; Mutluluk yüklü bir gemide Ama bu gemi ne kadar ilerlerse ilerlesin Mutluluk yerine hüzün saçıyordu etrafına Adı mutluluk gemisiydi... |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:33981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | komik çocuk... tamam hadi p3 ile deneme sen.. onu ben yaparım.. senin şartlarında bir işlemci olsun.. amd 2000 ile dene.. p4 1700 ile 1800 ile dene ![]() zaten konfigrasyon bilinmediği için en iyi şartı sunmaya gayret ediyoruz öyle değil mi ? avira antivir personal (classic) diyorum yalnızca (: "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #12 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.991
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:14390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON | |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.991
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:14390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm nasıl yapabilirim. Dinsiz bilim KÖR Bilimsiz Din Topaldır. Albert Einstein Gördüklerim, görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor. EMERSON |
|
| | #15 | |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu arada bol bol soda iç belki bu eski işlemci fetişliğine iyi gelir.![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha | |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.413
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kullanma =) En GUzelı Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:25867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi prgramda sagda update var oraya dıklayınca usarnema password setup var ordakileri deişirsen hallolur benim bildigim ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 1.887
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:18188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana tavsiyem antivir. hem beleş hemde kasmadan rahat rahat koruyor makinayı. [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... |
|
| | #19 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 57
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında iyi bir program ama trojanları bulamıyor bazen. O yüzden tercihim değil.! Kaspersky daha iydir.Ancak paralı.! Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 1.887
Forum Gücü: 62 Forum Puanı:18188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orası öyle ma freeware ve kasmayan bir şey arayanlar için ideal. [Tuğrul Bey] Dilde Birlik İşte Birlik Fikirde Birlik Atasını tanımayan it peşinde gezermiş... Tıklayınız... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |