| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | vista üzerine xp kurulumu nasıl kurabilirm? Bilgisayarımda vista 64 bit kurulu, bazı programları açamadığım için bilgsayarıma xp yüklemek istiyorum. xp yi kurmak istediğimde vista üzerinden kurmuyor, açaılıştan yüklemek istediğimde hata veriyor.xp yi Nasıl yükliyebilirim. Selamlar.. |
|
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | vistayı silip xp ye donmek istiyorsanız bu vesile ile hem bu sorunu hemde baska bircok sorunu cozen Hiren BootCD Türkçe kullanın. detayları, http://www.turkceyazilim.net/index.php?newsid=243 indirme, http://rapidshare.com/files/21987894...tcdsd.rar.html 72mb. imaj dosyasını cd ye yazdırın biosdan boot oncelıgını cdrom a alın cd den baslatın. |
|
| | #3 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 79
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | Birkaç gün cevap almayınca topiğe bakmamıştım. cevap için teşekkürler ... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.014
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben yapamıyorum mavi ekranda bir hata veriyor: bilgisayar kurarıldı windows kapatıldı,bu ekranuı ilk kez görüyorsanız yenden başlatın filan diyor hata kodu: 0x0000007E kurulumdan biraz sonra bu oluyor... GIDIKLANINCA GÜLMEYİZ? ZEHİRLENİNCE ÖLMEZ MİYİZ? PEKİ BİZE KÖTÜLÜK EDERSENİZ İNTİKAM ALMAZ MIYIZ! " SYLOCK(SHEAKSPEARE-VENEDİK TACİRİ) "ÇOCUKLARIN YAPTIĞI TERBİYESİZLİK CİDDİYE ALINMAZ" |
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.014
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lütfen yardım..... GIDIKLANINCA GÜLMEYİZ? ZEHİRLENİNCE ÖLMEZ MİYİZ? PEKİ BİZE KÖTÜLÜK EDERSENİZ İNTİKAM ALMAZ MIYIZ! " SYLOCK(SHEAKSPEARE-VENEDİK TACİRİ) "ÇOCUKLARIN YAPTIĞI TERBİYESİZLİK CİDDİYE ALINMAZ" | |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Bildigim kadariyla Mavi ekranin cikmasi windows'taki dosyalarin zedelenmesi yani bozulmasi anlamina geliyor onun icin en iyisi hdd low level format attir sonra da windowsunu yukle... |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Bios'a girmek icin buyuk bilgisayarin varsa yani desktop cogu desktop'larda bilgisayari actiginda orda hemen "delete" tusuna basarsan Bios'a ulasirsin sonra orda First boot olarak Cd-Room sececeksin ardindan ayarlari kaydetip cikinca biligasayarin cd kouyunca ekranda luften herhangi bir tusa basin yazisi cikacaktir orda herhangi bir tusa basip format islemelerine girebilirsin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |