| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Arkadaşlar bende 512mb Ram var. haliyle bu ram üzerine kurulu vista kasıyor. Bu kasmayı önleyecek bir çözümünüz varmı bilmem ama ben xp sp2'yi kurmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre, vista üzerine xp kurmak zormuş. driverlar uyumsuz olur falan dediler ben de anlamadım. Şimdi ben xp sp2Yi vista yerine kurarsam herhangibir sorun çıkar mı? Çıkarsa nasıl hallederim. NO TAXATION WITHOUT REPRESENTATION ![]() IN GOD WE TRUST |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.685
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2750 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende aynı sorundan muzdaribim!xp kurmaya çalışıyorum....umarım bir sorun olmaz.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.413
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:57673 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi Kurun Ne Kurarsanız =) Driver Sorununuz Olursa Eğer Yazarsınız Netten Araştırır Buluruz Sorun Değil (: Baban Sana Bisiklet Sürmeyi Öğretirken Ben Babamdan Alkölün Şıklığını Öğreniyordum (; |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yapmayin arkadaslar ![]() Bilgisayarinizin ayarlariyla oynamayin ![]() Ram i yükseltmen daha dogru bence. Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne, güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana , unutma , BİR SEN DAHA YOK BU DÜNYADA |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |