| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | Vista'dan Xp ye geçtim ama sürücülerim uygun değil
Msi ex600 laptop aldım. İlk aldığımda vista yüklüydü, sonra dayanamadım sildim vistayı xp sp 2 yükledim. İlk gün hiç bi sorun yoktu ama sonra ilk gün oynadığım thief 3 adlı oyunu oynayamadım, splinter cell de "runtime error" veriyor velhasıl sorunluyum biraz. Ama bunların yanında LOTR the battle for middle earth 2 yi oynayabiliyorum. Ekran kartımın sürücüsü yüklü yani aslında. Ama nedense bazı oyunlarda sorun çıkıyor. Sistem geri yüklemeyi denedim hiç birşey olmadı F.E.A.R oyanayamıyorum oyun açılmıyor. Bir yardım etseniz??
ismimimin farsçası. Konu agit tarafından (31-10-07 Saat 21:55 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla runtime eror oyunun açılmasıyla alakalı genelde ikinci kere açtığımda veriyordu böle hataları bi kere tıklıyıp bekleyince açılıyordu ama dier oyunlarla alakalı yorum yapamayacağımm
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | agit (02-11-07) |
| | #3 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() |
Hmm ya keşke xp sp 2 yüklemeseydin tekrardan.Ne güzel vista işte,bir vista kullanıcısı olarak böyle düşünmekteyim.Neyse F.E.A.R oyununu oynayamaman için şöyle diyeceğim:Evet sistemi geri yüklesen işe yaramaz ama şunu merak ettim xp sp 2 kurarken bu oyunu sağlam bir yere aldın mı?Yoksa 1'den fazla hartdisk falan var da bu xp sp 2 yi diğerine mi yükledin? Eğer bu oyunları sağlam biryere almadıysan zarar görmüş olabilir.Yani tekrar yüklemeyi dene bir. ѕözℓєяιη вüуüк, уüяєgιη кüçüк..уαηℓιѕℓαяıη çσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓι, вαηα göяє zαναℓℓι!!( ![]() |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bahsettiğin oyunları paylaşımlı bir ekran kartıyla oynamak neredeyse mucize.. haliyle harici bir ekran kartı olmalı.. ekran kartının modelini yazsaydın daha iyi olurdu.. ama ben her ikisinin de sürücülerine giden adresi vereyim.. sen kendine uygun olanın son versiyonunu indirip kur.. sonra problem tekrar ederse başka çözüm düşünürsün.. öncelikle driver.. http://ati.amd.com/support/driver.html http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us edit-büdüt : ayrıca splinter cell ve fear'ın crack olayları biraz çetrefilliydi öyle hatırlıyorum.. sen daha önce bu oyunları kurup oynamış mıydın ? "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 65
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekran kartım paylaşımsız 256 mb paylaşımlı 512 mb. Oyunları zaten xp yi kurduktan sonra yükledim. Bilgisayara toptan format atıp sonra yükledim herşeyi. Artık bambaşka birşey. Eğer böyle devam edecekse ben tekrar vista yüklemeyi düşünüyorum. Vista hakkında eski oyunları oynayamazsın gibi görüşler var ama doğruluğu nedir bir bilgim yok. Ekran kartımın markası da geforce 8400m G.
ismimimin farsçası. |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us 163.71_forceware_winxp sorunsuz bir driver.. dene bakalım yeni driver ile.. directx'in de son versiyonunu indirip kurman iyi olur.. ex600 gayet iyi görünüyor sistem olarak fakat herşeye rağmen vista yavaş bir işletim sistemi bunu kabullenmeli.. winxp performansını vista da alman mümkün değil.. ekran kartı da dx10 destekli fear da dahil hiçbir oyunda performans sorunu yaşamaman gerekiyor.. yukardaki driver ve directx olaylarını yaptıktan sonra halen problem devam ediyorsa işletim sistemini değiştirmek yerine oyunların güncellemelerini ve güncellemelere uygun crack dosyalarını bulmanı öneririm... www.gamecopyworld.com sitesi yardımcı olacaktır.. kolay gelsin.. dipnot : vista kurmanı önermem "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 65
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Xander sanırım sorun indirdiğim oyunlardan kaynaklanıyor. Toplamda 3 oyunda yaptı bu sorunu thief 3, splinter cell ve fear. Ama en son Choronicles of Riddick'i çalıştırınca ekran kartımla ilgili olmasının mümkün olmadığına karar verdim yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Xander önerine uyacağıma emin olabilirsin Vista'lı üç gün yetti de arttı bile ismimimin farsçası. |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Vista 32 bit te oyun problemi
Lütfen Yardım edin arkadaşlar. Ben de Vista 32 bit (Home Premium Edition) var. Sistemim (HP Dizüstü) AMD Turion x64 2.2 GHZ - Nvidia Geforce 256 MB Harici - 3 GB RAM. Underground 2 de menüler arasında donuyor. Most wanted ı uçuruyor ama ara da grafikler yavaşlıyor. Carbon zaten yavaş. Riddick yükledim dün. O da hiç açılmıyor. Arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen. Cevap bekliyorum. |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşine karışmak gibi olmasın ama ne güzel lisanslı wistan var neden çeviriyon ki yavaşlatıyor mu??
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |