| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Vistayı Hangi Bilgisayarlar Çalıştırıcak ? Yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista’yı çalıştırabilmek için bilgisayarların sahip olması gereken özellikler şöyle: 800 MHz işlemci, 512 MB bellek, 20GB sabit disk (bunun 15GB’ının boş olması gerekiyor). Bilgisayarın Vista’nın üst özelliklerini çalıştırabilmesi için ise, 1GHz işlemci, 128MB grafik bellek, 1GB sistem belleği ve 40GB sabit disk olması gerekiyor. Daha önce 2003’te çıkacağı açıklanan ancak birçok kereler ertelenen yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista, Business, Enterprise, Home Basic, Home Premium, Ultimate ve Vista Starter olmak üzere 6 ayrı versiyonla piyasaya sürülecek. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:179 ![]() ![]() |
off ya şu ram yüzünden hiçbişey yapamıyorum vistayıda kuramıcam herhalde 384 ram..
Bu dünya kimin insanlar yalnız diğerleri maket mi? Acaba kazanan kim? Kan Revan İçinde Hep Kanamaz Denen Yerlerim... Hayat Denen Bu Sahneden Bir Rol Seçip İlerle... Karanlık Rüzgarı İçime Çekmişim, savruluyorum.. Dokunma Bana!.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (30-03-07) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.431
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman benim bilgisayar 5 vistadan fazla alır Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
|
| | #9 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim pc bir sonraki windows içinde hazır sanırım... ![]() Çünkü vistanın istediklerini katlamış... I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerek yok yaww böyle bir windowsa sevice pack lerle iyiydik byle illa insanlara para harcatıcaklar
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | cash_mowing (15-03-07), wolf_57 (30-03-07) |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:50 ![]() |
yeni surumleri ortaya cıkmazsa bill nasıl en zengin kalıcak.bizde neyi somurcezz yenilik olması iyi |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 784
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgiler için Tşk.
'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
valla driver sıkıntısı ben çekmem die düşünüyorum çünkü driver vermiş adamlar vista için sitede
|
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 166
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:572 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bende hem xp porf. hemde vista kurulu vista drıver ekran kartı falan herşeyi kendisi otomatik yüklüyor valla çok farklı bir sistem görünüm çok güzel grafikler süper yanii işteeeee süperrrrrr
|
|
| | #17 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi için tşk....
![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| | #18 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 18
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bu konuya noktayı koyduğun için saol bu konu hakkında farklı deyimler duydum |
|
| | #19 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
vistayı kaldırabilecek işlemci yeterli verim alabilmeniz için çift çekirdekli olması gerek ram ise 2gb ekran kartı 256 mb pc-ex harddisk ise 40 gb ve dvd-rw olması gerekli vistayı tam olarak verim alabilmek için sakın sakın arkadaşlar 1gb aşağı olan arkadaşlar vistayı kurmayınız bilgisayarıınızı çok kötü kasar |
|
| | #20 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sistemimin yetmeme gibi durum yok 3-5 tane kursam hepsini ustuste calistirir.. benim kafam ilac durumundaydi.. onu da arkadaslar halletmisler yarin kargoya verilmis olur sanirim ultimate edition arkadasim kullaniyor cok memnun ben de kurduktan sonra yorumlarimi yazarim
Nick : gandalfwhite LeveL : 80 %05.XX Time To PK Np : 6xx.xxx Clan : Philadelphia ((Sometimes Founder Sometimes Member)) Server : Olympia Race : Human Char : Mage and gandalfwhite has left ko |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |