| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]() | vistayı(home premium)xp yapmak istedim normal format yolu ile olmadı... hata verdi bilgisayar kurtarıldıwindows kapatıldı diye kod da şu:0x0000007E asonra bir yerde easy bcd ile bir şeyler yapmak gerektiğini okudum programı indirdim kurdum.boot managerda vista bootloader yazan yeri write mr dedim.okuduğumun aksine xp kuramadım!vista da çalışmadı! format attım! hala böyle bekliyorum! David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.345
Forum Gücü: 148 Forum Puanı:54800 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Buraya Gir ![]() Bu Ayarı CDROM Yap Şimdi Gelelim Kurulumuna. . . Vistaya Format Atıp Başka Bir Sistem Kuramazsın Bunun İcin Sistemin Kurulu Oldugu Partisionu Kaldırman Gerekir (c'dir geneli) XP CD'ni Takıp Kurulum Ekranına Geldiğinde Karsında Partisionları Göreceksin (c ve d ) c'nin Uzerine Gelip Bölümü Sil Demen Gerekir Bölümü Silince Üzerindeki Butun Bilgiler Gitmiş Olur Formattan Daha Hızlıdır Bölümü Sildikten Sonra Tekrar Bölüm Olusturman Gerekir Oluşturdugun Bolum Gene c Bölümü Olacaktir Sonra Buraya Kurulum Yap Yani Kısacası ; c'ye Format Atmayıp c'yi Silip Tekrar Bölüm Oluşturup Kurulum Yapacaksın Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p Figüranlar Liderlik Başvurusu Fikirleriniz Bizim Için Önemli ! - Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn - Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (09-05-08) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.591
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilgilendiğin için minnettarım ama ben vistada o mavi sayfaa girmeyi bile bilmiyorum... daha basti daha detaylı anlatırmısın lütfen... çok teşekkür ederim.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.345
Forum Gücü: 148 Forum Puanı:54800 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mavi Ekrana Girmen Için Kapalı Makınenın Power Tuşuna Bastıktan Sonra deleteTuşuna Basman Yeterli Imza Arıyorum (: Rep Ödüllü :p Figüranlar Liderlik Başvurusu Fikirleriniz Bizim Için Önemli ! - Gök Taşı Yağıoo Kaçııııınnnnnn - Yok Lo O Bizim Götü Sülüman Özlemiş Yanıma Gelio ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (10-05-08) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.591
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | servise götürdüm onlar yaptı kurtuldum artık vistadan... ben bilgisayardan çok anlamam ama sanırım vista 64 bit xp 32 bit bu yüzden driver sorunu oluyor...ben pek anlamadım ilginiz için teşekkürler.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |