Konu Seçenekleri
Eski 17-06-08, 15:01 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.685
Teşekkür etti: 4.283
RepForum Gücü: 158
Forum Puanı:71180
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali Volkan Demirel mağara adamı

NY Times'tan çirkin yorum: Volkan Demirel mağara adamı

Avrupa Şampiyonası'nda Milli Futbol Takım'ımızın Çek Cumhuriyeti karşısındaki tarihî galibiyeti dünya basınında genelde övgü ve saygıyla karşılanırken, hazımsızlık ve ırkçılık kokan bir haber dikkat çekti.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre; New York Times ve refiki International Herald Tribune'un web sitesinde Rob Hughes imzasıyla yayınlanan haberde, milli kalecimiz Volkan Demirel, maçın sonunda yaptığı faul nedeniyle 'mağara adamı'na benzetilirken, 'Türkler zafer anında bile rezilliği tasvip etti.' denildi. Haberde Fatih Terim'in saha kenarından hakemin verdiği kartlara itirazları 'sert taktiklerin onun emriyle gerçekleştirildiği izlenimi verdiği' şeklinde yorumlanırken, Türklerin neden Koller'i faul hedefi yaptığı analiz edildi. Oyuncu değişikliğine geç izin verip Milli Takım'ın ikinci golü yemesine sebep olan dördüncü hakem ise 'Terim zavallı dördüncü hakeme yine bağırdı' cümlesiyle savunuldu. Kaleci Volkan'ın oyundan atılması ile ilgili kısım ise tam olarak şöyle: 'Hakem, kaleci Volkan'ı mağara adamı şiddetiyle bir rakibi yere fırlatmasından dolayı oyundan atmakta tamamen haklıydı. Türkler, zafer anında bile rezilliği tasvip etti.'

Çok biliyorlar

Böyle mağara adamına can feda

kazandık ya çekemiyorlar

ANNABEL LEE

s.R..!
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
нѕуη (17-06-08), LaViNia (17-06-08), n!da (17-06-08), RebeL (17-06-08), ~C@dY~ (17-06-08)
Eski 17-06-08, 15:32 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
NY Times'ın Ermenilerin olduğunu dünya alem biliyor...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ℓєαяѕιση (17-06-08), MiSsCaT (17-06-08)
Eski 17-06-08, 15:33 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Volkan'a kurban olsunlar bee

Mağara adamım benim

Dediğin gibi esoş böyle mağara adamına can kurban

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ℓєαяѕιση (17-06-08), LaViNia (17-06-08), MiSsCaT (17-06-08), Sk8er Boi (17-06-08)
Eski 17-06-08, 16:52 Çevrimdışı   #4
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.432
Teşekkür etti: 4.158
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
onlar mağara adamı görmemişler
defansı sakat takım 5 dk oyuncu değiştirmek için bekletilirmi o kadar hakemlerin çabasına rağmen kazanamadılar maçı oh canıma minnet...

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Eski 17-06-08, 16:56 Çevrimdışı   #5
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.315
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
ıste bole haber yapanların annesı bellı babası bın ellı oldugu soylenen kısıler oldugu ıcın pek bı onemsemeye gerek yok
it urur kervan yurur

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (17-06-08)
Eski 17-06-08, 17:02 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.470
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
volkanın kırmızı kartının ardından kaleye 1 tane şut gelseydi -ki muhtemelen girerdi o şut- türkiyedeki bütün spor yazarları benzer manşetlerle haberler yapardı..

kandırmayalım birbirimizi -kendimizi- volkan'ın son dakikada yaptığı aptallıktan başka hiçbir şey değil..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

нѕуη (17-06-08), Artemis (17-06-08), DoLuNaY (17-06-08), LaViNia (17-06-08), RebeL (17-06-08)
Eski 17-06-08, 17:09 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Volkan asla profesyonel olamayacak.Küçük Rüştü.Sağı solu belli olmayan bir adam.Orda son dakikalar, anasına sövseler susmalı, profesyonellik budur.Volkan'ın ne ilk ne de son vukuatı bu.
Şansımız vardı, yırttık.Şık goller değildi, kabul etmeliyiz.Fatih Terim aklınca basına ayar verdi, hakkı yok.
Ve Volkan! Artık yontul be Volkan!

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Konu Artemis tarafından (17-06-08 Saat 17:11 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
гєรรђ๏t (18-06-08)
Eski 17-06-08, 17:13 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Söyelmeden geçmeyeyim, mağara adamı falan ama kale gibi herif, hastasıyım

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
n!da (17-06-08)
Eski 17-06-08, 18:23 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.079
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Haberdeki baslik yakisiksiz olsada Volkanin yaptigi daha yakisiksiz penaltilara kalsaydi nolucak hangi yuzle cikacakti onumuze aynisini derbide yapti uslan be adam neyse NY times ta kendi magara adamlarina baksin onlarda bolca var.

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter
Eski 17-06-08, 18:32 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
haklılar ama türkleri genellemek yanlıs

haberi düzeltmek gerekirse

volkan bir magara adamıdır , bunu galatasaray macında da cek cumhuriyeti macında da gorduk

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 17-06-08, 18:38 Çevrimdışı   #11

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.982
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme

Fenerbahçe - Galatasaray maçında "İyi yaptı , keşke daha fazlasını yapsaydı" diyenler şimdi profesyonellikten bashediyor.

Güldüm vallahi.

Olmaması gereken birşeydi.Volkan'ın yokluğu umarım çeyrek final ilk maçında çok başımızı ağrıtmaz.

Ayrıca ; mağara adamı benzetmesi oldukça ağır olmuş ama ben böyle sorumsuzluk ta görmedim yahu...

нѕуη (17-06-08), Bir Ben Eksiktim (17-06-08), LaViNia (17-06-08), Sk8er Boi (17-06-08), ~sebofan_memo~ (17-06-08)
Eski 17-06-08, 19:10 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Zamanında iyi yaptı diyenlerden birisi olarak söylemek istiyorum, olay MİLLİ maç olduğu için, evet, çok daha dikkat ve profesyonellik bekledik.Gülünecek bir şey bulamadım lakin ihtiyacınız varmış, öyle görünüyor, gülünüz.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 17-06-08, 19:16 Çevrimdışı   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kendi mağara adamları hergün ırakta hayvanlaşırken böyle çirkin bir lafı konuşmaya nasıl cüret edebiliyorlar. terbiyesizler...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 17-06-08, 19:42 Çevrimdışı   #14

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme

Profesyonellik ; duruma , yere , zamana göre değişmez.Değiştiği vakit profesyonel değilsindir zaten.

İşi futbol oynamak olan biri , bunu yaparken ne olursa olsun çizgisinden dönmemeli.Futbol için geçerli değil her alanda böyledir bu.

Yok şöyleydi , yok böyledi , ama bu milli maç demekle olmuyor.

Örnek vermek gerekirse ; önceden Volkan'ın yaptıklarını onaylayanların , bu durumda onaylamaması , birebir uymasa da , temelde şu an ki durumla aynı.

Eski 17-06-08, 19:45 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Milli çıkarlar sözkonusu ve bunu açıkça söylüyor, anlatıyorum ama inatla karşı çıkıyorsunuz.Niye daha önce farkedememişim? Gerçekten gülünesiymiş.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 17-06-08, 20:04 Çevrimdışı   #16
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.634
Teşekkür etti: 1.078
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Volkan Futbolu Bırakıp Kick Box'a başlasın.
Volkan ne zaman ders alacak bakalım.

...
Eski 17-06-08, 20:07 Çevrimdışı   #17

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Ödüller:
gülümseme

Milli çıkarlar , Volkan'ın atılmamasını gerektiriyordu.

Jan Koller kaleciyle karşı karşıya ve Volkan'ı geçip gol atacak olsa ve bu durumda Volkan ona bu hareketi yapsa , bir nebze olsun anlam verebilirim yapılana.Çünkü gol geliyor olur ve golü yediğimiz an herşey tehlikeye girer.

Ancak topsuz bir alanda yapılan bu hareketin hiçbir açıklaması yok ve tamamen milli çıkarları yok edici bir harekettir.Bir orta saha oyuncusunun kaleye geçmek zorunda kalması , milli çıkarlarımızın Volkan tarafından nasıl yok edildiğinin birebir kanıtıdır zaten.

Anlatmaya kalkışmadan önce , durumu anlamak lazım.

Eski 17-06-08, 20:13 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu
Ödüller:
Aynı şeyler anlatılırken, hangi yara bu kadar kaşınır ki, farklı şeylerden bahsediliyormuş gibi davranır bir insan?

Siz haklısınız Mertcan, siz çok haklısınız.

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 17-06-08, 20:14 Çevrimdışı   #19
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
volkanın o hareketi neden yaptığını bilmek lazım ilk önce. ama bu o hareketi yapmasını doğru göstermez. ne olursa olsun yapmamalıydı. en azından koller denen insan azmanından kafayı yemelidi -gerçi kendisinin kollerden aşağı kalır yanı yok ya neyse- rakibini böylece attırabilirdi. olan oldu artık kalede rüştü var...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 17-06-08, 20:15 Çevrimdışı   #20

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.102
Teşekkür etti: 9.159
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Volkan'ın yaptığı her ne kadar milli çıkarları yok edici bir hareket olsada , onun bu davranışına kızanlar kendini onun yerine koyup birdaha düşünsünler lütfen

Yabancı futbolculara sırf türklerin bu zayıf yönlerini kullanabilmek için türkçe küfürler öğretildiği söyleniyor..
Büyük ihtimallede Volkanında bu şekilde damarına basılmıştır..

Sonuçta kaya değil bu bir insan
Ve bir türk erkeği..

Eminimki hangi türk erkeği onun yerinde olsa aynısını yapardı..
Yapmazdım demeyin gülerim.

Ozamanda aynı şeyi söylemiştim hala söylüyorum iyi yaptı!
Haticeye değil neticeye bakıyoruz maçı aldıkmı aldık!

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (17-06-08)

Tags
demirel, misscat, volkan

Konu Seçenekleri