| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | voltran birleşerek dünyayı kurtarmaya çalışan bir grup zabazingonun çizgi film kahramanı . efendim pek fazla birşey hatırlamıyorum. zira çok küçüktüm. aklımda çizgi film, birleşmek, voltran voltran voltran cümleleri kalmış opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakında transformers gibi beyaz perde de yerini alacak bir başka uyarlama film.. çocukluğuma hükmeden birkaç çizgi diziden birisiydi.. pek önemli değil ama yine de düzeltmekte faide var o 5 cengaver voltran voltran voltran diye bağırmaz.. zira dizinin adı voltron efenim.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (17-07-08) |
| | #3 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ee hatırlamadığımı söyledim..zira bunu kusur bellemeyiniz enedim opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aaa ben bunnarı hatırlıom Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.225
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocukluğumu yedin bitirdin voltran,tekrar biraraya gelemeyesin Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.voltranlpg.com/Turkish/index.html derincede dukkanini bayisini her neyse gordum bir an simsek gibi cakti kafamda bu robotlar ister istemez lpgli dusununce gulme krizine giriyordum (: kic tarafinda bir tup heehehe Bide voltran olusturma meselesi vardir herkes bir kere olusturmustur ama su dunyayi bi kurtaran cikmamistir yani calismiyo denemeyin ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |