Konu Seçenekleri
Eski 02-08-08, 02:09 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali Warmonger...

WARMONGER hayranlarının yoğun istekleri üzerine

MR.Warmonger

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
$.<3.M.!.N (02-08-08), вєαяqє (02-08-08), -misspasha- (02-08-08), Bir Ben Eksiktim (02-08-08), DR_GoKiSsS (02-08-08), Galiyev (04-08-08), Scнiивея (02-08-08), sonsuus (19-11-08), Tuğrul Bey (02-08-08), Warmonger (02-08-08), Yσкє∂!¢! (02-08-08), [R]Redd!1 (03-08-08)
Eski 02-08-08, 02:10 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ben Gormustum ama olsun yinede guzel kişilik akıllı cumleler kuran bir arkadasım

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
J.Mengele (02-08-08), Warmonger (02-08-08)
Eski 02-08-08, 02:18 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.827
Teşekkür etti: 2.646
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Altuğ dostum sende bilim adamı tipi var

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 02-08-08, 03:01 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.436
Teşekkür etti: 3.524
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:22308
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sağol paylaşım için..=)

.

güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım....
Eski 02-08-08, 03:29 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu resimdende bir warmongerin haberi yoktur

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (02-08-08)
Eski 02-08-08, 15:46 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.492
Teşekkür etti: 1.344
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:9132
Warmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ne ara yayınladın iso bu resimi

Bu resimde büfedeyiz, iso ve ben malum iri kıyım adamlarız sabırsızlıkla yemek beklioruz, o arada resim çekelim dedik

sağol kardeşim mengele yayınladığın için.

bu arada yorumlar için de teşekkür ederim.

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)

Konu Warmonger tarafından (02-08-08 Saat 16:02 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (02-08-08)
Eski 02-08-08, 18:05 Çevrimdışı   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.641
Teşekkür etti: 2.140
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37649
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kesin resimi ismail çekti o yüzden bu kadar kötü

resim için teşekkürler daha ii daha net pozları bekliyoruz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (02-08-08)
Eski 02-08-08, 18:06 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.331
Teşekkür etti: 538
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3320
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
sağol paylaşım için...

Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım...

Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce...
Eski 02-08-08, 22:40 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.534
Teşekkür etti: 445
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:5932
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
payLaşım için tşkLr

Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar.
ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war!
ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar.
ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!!
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (02-08-08)
Eski 02-08-08, 22:46 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
ama ben sanki seni daha önce gördüm

yada bana öle geliyor=)

neyse=)

paylaşım için teşekkürler=)

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (02-08-08)
Eski 02-08-08, 23:38 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Warmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
vivace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ama ben sanki seni daha önce gördüm

yada bana öle geliyor=)

neyse=)

paylaşım için teşekkürler=)

hmm. Genelde beni ilk kez görenlerden bu şekilde çok tepki aldım bunun da nedenini hep merak ettim

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)

Konu Warmonger tarafından (03-08-08 Saat 00:25 ) de değiştirilmiştir..
Eski 02-08-08, 23:39 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

yakında daha iyileri gelecek

Konu Warmonger tarafından (03-08-08 Saat 00:25 ) de değiştirilmiştir..
Eski 03-08-08, 00:00 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel foto..bi arkadasıma cok benziyosun

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (03-08-08)
Eski 03-08-08, 00:33 Çevrimdışı   #14
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
paylaşım için tesekkurler..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 03-08-08, 01:43 Çevrimdışı   #15
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
paylaşım için tesekkürler

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Eski 03-08-08, 03:11 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Warmonger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bu resimde büfedeyiz, iso ve ben malum iri kıyım adamlarız sabırsızlıkla yemek beklioruz, o arada resim çekelim dedik
Kendi adına konuş

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 03-08-08, 03:12 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hadi len... Mekan dandikti

Yakında warmongerin body'de yaptığı kaslarını gösteren bir resim koyacağım

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 03-08-08, 10:18 Çevrimdışı   #18
Dekan
Genç Kuvvet

[R]Redd!1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.014
Teşekkür etti: 2.545
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:8878
[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda[R]Redd!1 buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Paylaştıgın için teşekkürler

Ölürken bile yanımda ol sevgilim
Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (03-08-08)
Eski 03-08-08, 11:31 Çevrimdışı   #19

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok güzel bir resim
eli,nize sağlık
tşkler paylastıgınız için

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (03-08-08)
Eski 04-08-08, 10:27 Çevrimdışı   #20
Doçent
Genel Mesajlar: 2.563
Teşekkür etti: 3.077
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8015
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Güzel foto teşekkürler
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (04-08-08)

Konu Seçenekleri