| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Web Sayfası Yapmayı/Yaptırmayı Düşünüyor musunuz? | |||
| Evet, uğraşıyorum yapacağım. | | 5 | 27,78% |
| Evet ama ben yapamam birisine yaptıracağım. | | 2 | 11,11% |
| Şimdi değil ama ileride mutlaka web sayfam olacak. | | 4 | 22,22% |
| Hayır web sayfamın olmasını istemiyorum. | | 0 | 0% |
| Hiç düşünmedim, her halde gerek olsa düşünür ve yapardım. | | 4 | 22,22% |
| Kararsızım. | | 0 | 0% |
| Diğer : | | 3 | 16,67% |
| Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi |
Artık herşey internette, Birçok gelişmeyi, günlük işlerimizi ve daha birçoğunu internetten takip ediyoruz. Peki gerek bireysel, gerek firmamıza gerekse çalıştığımız, üye olduğumuz gruplara topluluklara web sayfası yapmayı, yatırmayı düşünmüyor muyuz? ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet yarı webmastırım ![]() sitem vardı kapattım sonra beleş açtım ![]() sonra onuda kapattım bi oyun sitesi açtım onuda kapattım... şimdi bi canlı canlı sinema film dizi izleyebilencek bişey yapmaya çalıştım geldim geldim bi yerinde ana sayfanın estetigi bozuldu kızdım bıraktım bi kaç ay sonra yine heveslenir bitirim sizde canlı canlı film seyredersiniz dime Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biz cd den izlerdik ![]() bende ılerde yapıcam... suan sadece düşünüyorum . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ileride olabilir ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Web Sayfası Yapıp Bu Işten Para Kazanan Biriyim Bilgi Yardımında Bulunabilirim ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilgi yardımında bulunabilirmiş hade len ordan![]() ![]() |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ibo Dallamacanlık Yapma ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 378
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3715 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hee dooruya senin lakabın webmaster faty di ![]() ![]() |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapmayı isterim ama uğraşamıyorum, nasıl yapılacağı hakkında pek detaylı bilgim yok...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #10 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.621
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:82398 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
: http://www.zamansiz.com/webmaster/ ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() | |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yahu moderatörüm, çok hızlım,,, iyi diyorsun hoş diyorsunda,,, evet iyi diyorsun ben bi bakayım oralara... sağlam katkılar bekiyoruz...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yardım Istedıgın Zaman Cekınmeden Konu Ile Bildirebilirsin =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #13 |
camın benim öpüyorum gözlerinden o zaman dreamweaverle başlayalım... frontpagemi dreamweavermi...
|
| | #14 |
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Web Page Maker (: Konuyu Dagatmayalım (; ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç düşünmedim, her halde gerek olsa düşünür ve yapardım. ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #16 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1235 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç düşünmedim, her halde gerek olsa düşünür ve yapardım.
|
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç düşünmedim, her halde gerek olsa düşünür ve yapardım. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben nvu kullanıyom Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendi sitemi yapmadım hep başkalaarının sitelerini yaptım kad ürettim kod çaldım editledim gibi gibi php asp aspnet joomla membo vbullettin smf uzmanlık alanım ama ahbirde grafik bilsem :( |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de web sitelerinden az çok anlıyorum. yaptım kapattım yaptım kapattım. yaptığım web siteleri tutmuyor çünkü ortamı bulamıyorum.. çevrenm geniş olsa da internetle ilgilenen arkadaşım çok az.. Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| intergestapo |
| Konu Seçenekleri | |
| |