| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sitelere saldirilari | |||
| Hepsini Destekliyorum | | 1 | 4,76% |
| Cok kotu bir sey..karsiyim! | | 2 | 9,52% |
| Bazen destekliyorum (edepsiz,gereksiz dusman v.s sitelere yapilmasini) | | 16 | 76,19% |
| Kararsizim | | 0 | 0% |
| Diger (lutfen belirtiniz) | | 2 | 9,52% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | Web Sitelerinin HACK lenmesi sizce
Sorudanda anladiginiz gibi bazen sitelere saldirilar oluyor...nedenleri farkli ola biliyor..eglence icin..oc almak icin...v.s v.s kimis hak veriyor kimis karsi...peki sizce?
Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen destekliyorum (edepsiz,gereksiz dusman v.s sitelere yapilmasini)
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (08-07-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.646
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen destekliyorum (edepsiz,gereksiz dusman, ßölücü v.s sitelere yapilmasini) ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (08-07-08) |
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.077
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen destekliyorum (edepsiz,gereksiz dusman v.s sitelere yapilmasini) öyle siteler var ki... internet dünyası denetilemez hale geliyor(hoş şu anda da öyle de)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (09-07-08) |
| | #7 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 102
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen destekliyorum (edepsiz,gereksiz dusman, ßölücü v.s sitelere yapilmasini)
yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek .. yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek .. yürümek; yürekten gülerekten yürümek ... |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen... " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.140
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37649 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arda bir destekleyirum geçenlerde bi hacklenende ftp yi açık bırakmışlardı bide ben hackleyip Nickimi yazmıştim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genellikle Guvenlikle Uğraştıgımdan Dolayı Hack'e Karsıyım (: ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (10-07-08) |
| | #12 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.549
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bazlarının indirilmesi farz-ı kifaye durumda...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | G-peyki (10-07-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |