| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | weekend warrior Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evvveettt ilk sorun benden isim yaş aslen nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (06-01-08) |
| | #3 | |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | #4 | |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
) babam rizeli (ben de rizeliyim doğal olarak) istanbulda yaşıyorumuzun bir süredir müzikle ilgileniyorum,yapıyorum.müzik dışında en sevdiğim şey arkadaşlarla toplanıp kafaları çekmek. lise son sınıftayım,össye hazırlanıyorum (hazırlanıyor gibiyim) 3 kardeşiz.2 ablam var. şuan küçük iskender'den it cazı'nı okuyorum. | |
| Mesaja teşekkür eden: | DR_GoKiSsS (06-01-08) |
| | #5 |
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lisede içki içmekten utanmıyor musun ? Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
| | #6 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | utanmaazz GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorum yok da imzan dehşet olmuş padawan.. söylemeden geçemiycem.. kural tanımamışız yine.. (:
"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
| | #9 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özenti bi tarafın var mı hiç ? yoksa kendine özgümüsün ?
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (07-01-08) |
| | #11 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.315
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam zıpaların zıpası ![]() Buraya ne zaman düşücen diye bekleyip durdum ![]() sonunda burdasın adamım ![]() Sevgili dostum; söylermisin bana; *Neden metal müzik? *En sevdiğin yazar hangisidir? *En sevdiğin şarkı hangisidir? *Türkiye'de siyasi olarak değiştirmek istediğin bir kural mevcutmu? *Hükümet hakkında ne düşünüyorsun? *McDonals & BurbeKing gibi hazır gıdalara ne sıklıkla baş vuruyorsun? *Biranın yanında en iyi ne gider? *Bir berber bir berbere ne demiş? *Sakla samanı gelir zamanı atasözünden ne anlıyorsun? *Elektrik faturası Ayşe'ye fazla geldi cümlesindeki ,yüklem ve özneyi ayırıp , bunlar arasındaki kişisel ilişkiyi anlatırmısın? Sence Ayşe mal birimide elektrik faturasını cayır cayır kullanmıştır. Konudaki Ayşe ne işle meşguldür? Kendine iyi davran zıpa özletme kendini.![]() ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (07-01-08) |
| | #13 | |
| Cezalı Üye
neden metal müzik denmiş yukarda.çünkü heavy metalde müzikten,notalardan öte bişey var,içi boş değil.aynı zamanda notaların sınırını zorlayabilen sınırlı müzik türlerinden biri.işte bu nedenle. en sevdiğim yazarlar h p lovecraft ve j r r tolkien diyebilirim. (şu sıralar) en sevdiğim şarkı jimi hendrix'ten little wing. türkiye bürokrasisini daha işlevsel hale getirmeyi isterdim.(öte yandan bürokratları cani,acımasız,rahatına düşkün insanlar olarak görmüyorum,en azından bi kısmını.tamam tamam ufak bi kısmını...) bu hükümet geldikten sonra ithal müzik aletlerinin fiyatı düştü.fiyatlar düşünce bi dünya kaliteli müzik aleti deneyebildim.seviyorum o yüzden (hükümeti).işte benim siyasetten anladığım tek şey bu ![]() mcdonalds'ı sevmem.burger king çok daha iyi hamburgerler yapıyor.ayaküstü yemek sağlıklı olmasa da zorunluluk haline geldi günün çoğunda dışarıda bulunan insanlar için napalım. biranın yanında en iyi viski ve vodka gider. bazı atasözlerimiz çok mantıksız değil mi?anlatmak istediğin şeyleri açıkça söylesene kardeşim lafı dolandırmanın ne anlamı var.sonra bana burda şu atasözünden ne anlıyorsun diye sorunca açıklama yapamıyorum hiç birşey anlamıyorum o atasözlerinden.bu arada yukarıda bahsi geçen şahıs (ayşe) uzaylı.elektrikten faturadan falan anlamaz.cevap vermenin de pek anlamı kalmıyor yani ![]() saygılar saygılar | |
| Mesaja teşekkür eden: | Opeth (07-01-08) |
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En sevdiğin yazar ve kitap? En beğendiğin film ve aktör/aktrist? Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? ![]() Nabeeerrr=) |
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (08-01-08) |
| | #15 | |
| Cezalı Üye
gods and monsters en sevdiğim film.en sevdiğim aktör ian mckellen. sevdiğim birden fazla insan var/hepsinin canı cehenneme. | |
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (09-01-08) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uğrunda canını feda edebileceğin şey nedir?
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (08-01-08) |
| | #17 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | müzik.abartmıyorum. |
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.039
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:30308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (11-01-08) |
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vazgeçemediğin bi alışkanlık ? =) -müzikle ilgili olmasın lütfen- kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (09-01-08) |
| | #20 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir günün nasıl geçiyor? Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın... Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? ![]() Nabeeerrr=) |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | єѕкιуα (13-01-08), weekend warrior (09-01-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |