Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 06-01-08, 15:43 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
weekend warrior

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (10-01-08), Tweety (06-01-08), weekend warrior (06-01-08), YaGMuR_CiNi (06-01-08)
Eski 06-01-08, 16:20 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evvveettt ilk sorun benden isim yaş aslen nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (06-01-08)
Eski 06-01-08, 18:25 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana
e-dana'yı ismini hatırlamadığım bi grubun albümünü indirmek için google'da aratırken buldum.tamamen raslantı yani,kimse tavsiye etmedi.

Eski 06-01-08, 18:30 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye

weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evvveettt ilk sorun benden isim yaş aslen nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?
isme weekend warrior diyip geçelim (deşifre olmayalım ) babam rizeli (ben de rizeliyim doğal olarak) istanbulda yaşıyorum

uzun bir süredir müzikle ilgileniyorum,yapıyorum.müzik dışında en sevdiğim şey arkadaşlarla toplanıp kafaları çekmek.

lise son sınıftayım,össye hazırlanıyorum (hazırlanıyor gibiyim)

3 kardeşiz.2 ablam var.

şuan küçük iskender'den it cazı'nı okuyorum.

Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (06-01-08)
Eski 06-01-08, 20:26 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.010
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
lisede içki içmekten utanmıyor musun ?

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..

Mesaja teşekkür eden:
Eski 06-01-08, 20:51 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye

Alıntı:
Xevanescence´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
lisede içki içmekten utanmıyor musun ?
liseden önce de içtiğim için evet utanmıyorum.

Eski 06-01-08, 21:19 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.967
Teşekkür etti: 3.121
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
utanmaazz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
Eski 06-01-08, 21:43 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.470
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sorum yok da imzan dehşet olmuş padawan.. söylemeden geçemiycem.. kural tanımamışız yine.. (:

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden:
Eski 06-01-08, 21:59 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye

Alıntı:
XaNDeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sorum yok da imzan dehşet olmuş padawan.. söylemeden geçemiycem.. kural tanımamışız yine.. (:
kural tanımasam son of a bitch yazar geçerdim.aa kuralı şimdi tanımadım

Eski 06-01-08, 23:15 Çevrimdışı   #10
Stajyer
Genel Mesajlar: 60
Teşekkür etti: 28
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:654
doss ara sıra gören oluyordoss ara sıra gören oluyordoss ara sıra gören oluyordoss ara sıra gören oluyordoss ara sıra gören oluyordoss ara sıra gören oluyor
Özenti bi tarafın var mı hiç ? yoksa kendine özgümüsün ?

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (07-01-08)
Eski 07-01-08, 09:37 Çevrimdışı   #11

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.794
Teşekkür etti: 6.315
RepForum Gücü: 306
Forum Puanı:140053
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Selam zıpaların zıpası
Buraya ne zaman düşücen diye bekleyip durdum
sonunda burdasın adamım
Sevgili dostum;
söylermisin bana;
*Neden metal müzik?
*En sevdiğin yazar hangisidir?
*En sevdiğin şarkı hangisidir?
*Türkiye'de siyasi olarak değiştirmek istediğin bir kural mevcutmu?
*Hükümet hakkında ne düşünüyorsun?
*McDonals & BurbeKing gibi hazır gıdalara ne sıklıkla baş vuruyorsun?
*Biranın yanında en iyi ne gider?
*Bir berber bir berbere ne demiş?
*Sakla samanı gelir zamanı atasözünden ne anlıyorsun?
*Elektrik faturası Ayşe'ye fazla geldi cümlesindeki ,yüklem ve özneyi ayırıp , bunlar arasındaki
kişisel ilişkiyi anlatırmısın? Sence Ayşe mal birimide elektrik faturasını cayır cayır kullanmıştır. Konudaki Ayşe ne işle meşguldür?

Kendine iyi davran zıpa özletme kendini.

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (07-01-08)
Eski 07-01-08, 17:22 Çevrimdışı   #12
Cezalı Üye

Alıntı:
doss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Özenti bi tarafın var mı hiç ? yoksa kendine özgümüsün ?
kendime özgüyüm demek isterdim ama kendime özgüyüm diyebilecek kadar kendime özgü değilim (cümleye gel)
öte yandan özentiyim desem özenti olmayan yanlarıma ayıp olur.

Mesaja teşekkür eden:
doss (10-01-08)
Eski 07-01-08, 17:34 Çevrimdışı   #13
Cezalı Üye

Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam zıpaların zıpası
Buraya ne zaman düşücen diye bekleyip durdum
sonunda burdasın adamım
Sevgili dostum;
söylermisin bana;
*Neden metal müzik?
*En sevdiğin yazar hangisidir?
*En sevdiğin şarkı hangisidir?
*Türkiye'de siyasi olarak değiştirmek istediğin bir kural mevcutmu?
*Hükümet hakkında ne düşünüyorsun?
*McDonals & BurbeKing gibi hazır gıdalara ne sıklıkla baş vuruyorsun?
*Biranın yanında en iyi ne gider?
*Bir berber bir berbere ne demiş?
*Sakla samanı gelir zamanı atasözünden ne anlıyorsun?
*Elektrik faturası Ayşe'ye fazla geldi cümlesindeki ,yüklem ve özneyi ayırıp , bunlar arasındaki
kişisel ilişkiyi anlatırmısın? Sence Ayşe mal birimide elektrik faturasını cayır cayır kullanmıştır. Konudaki Ayşe ne işle meşguldür?

Kendine iyi davran zıpa özletme kendini.
öncelikle meraba.düştük işte bi kere.ilk sorudan başlıyak.

neden metal müzik denmiş yukarda.çünkü heavy metalde müzikten,notalardan öte bişey var,içi boş değil.aynı zamanda notaların sınırını zorlayabilen sınırlı müzik türlerinden biri.işte bu nedenle.

en sevdiğim yazarlar h p lovecraft ve j r r tolkien diyebilirim.

(şu sıralar) en sevdiğim şarkı jimi hendrix'ten little wing.

türkiye bürokrasisini daha işlevsel hale getirmeyi isterdim.(öte yandan bürokratları cani,acımasız,rahatına düşkün insanlar olarak görmüyorum,en azından bi kısmını.tamam tamam ufak bi kısmını...)

bu hükümet geldikten sonra ithal müzik aletlerinin fiyatı düştü.fiyatlar düşünce bi dünya kaliteli müzik aleti deneyebildim.seviyorum o yüzden (hükümeti).işte benim siyasetten anladığım tek şey bu

mcdonalds'ı sevmem.burger king çok daha iyi hamburgerler yapıyor.ayaküstü yemek sağlıklı olmasa da zorunluluk haline geldi günün çoğunda dışarıda bulunan insanlar için napalım.

biranın yanında en iyi viski ve vodka gider.

bazı atasözlerimiz çok mantıksız değil mi?anlatmak istediğin şeyleri açıkça söylesene kardeşim lafı dolandırmanın ne anlamı var.sonra bana burda şu atasözünden ne anlıyorsun diye sorunca açıklama yapamıyorum hiç birşey anlamıyorum o atasözlerinden.

bu arada yukarıda bahsi geçen şahıs (ayşe) uzaylı.elektrikten faturadan falan anlamaz.cevap vermenin de pek anlamı kalmıyor yani

saygılar saygılar

Mesaja teşekkür eden:
Opeth (07-01-08)
Eski 08-01-08, 12:56 Çevrimdışı   #14
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
En sevdiğin yazar ve kitap?
En beğendiğin film ve aktör/aktrist?
Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?

...

Nabeeerrr=)

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (08-01-08)
Eski 08-01-08, 17:51 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye

Alıntı:
doga.eren´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
En sevdiğin yazar ve kitap?
En beğendiğin film ve aktör/aktrist?
Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?
h. p. lovecraft - reanimator
gods and monsters en sevdiğim film.en sevdiğim aktör ian mckellen.
sevdiğim birden fazla insan var/hepsinin canı cehenneme.

Mesaja teşekkür eden:
GökYüzü (09-01-08)
Eski 08-01-08, 17:55 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Uğrunda canını feda edebileceğin şey nedir?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (08-01-08)
Eski 08-01-08, 17:56 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye

müzik.abartmıyorum.

Eski 08-01-08, 17:58 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.116
Teşekkür etti: 3.039
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:30308
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
weekend warrior´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
müzik.abartmıyorum.
müzik ha!! aklıma gelmezdi...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (11-01-08)
Eski 08-01-08, 23:26 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7117
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
vazgeçemediğin bi alışkanlık ? =)
-müzikle ilgili olmasın lütfen-

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu

Mesaja teşekkür eden:
weekend warrior (09-01-08)
Eski 09-01-08, 12:55 Çevrimdışı   #20
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
Bir günün nasıl geçiyor?
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın...
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?

...

Nabeeerrr=)

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
єѕкιуα (13-01-08), weekend warrior (09-01-08)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri