| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye | wep cam da sorun ?
wep camerasını açtığım da böyle bir hata veriyor ![]() karşı taraf aça biliyor wep camını ama ben açında hem hata veriyor hemde msn i kapıyor ? neden olabilir.. Konu şualar tarafından (03-08-08 Saat 21:15 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.121
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önder Arkadaşın sacları guzelmiş GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | şualar (03-08-08) |
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne saçı lem yardım etsene |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.390
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
webcemini bilgisayardan kaldır ve tekrar kurmayı dene
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #5 | |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24040 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen açtığında sadece hata veriyor? Hım... Sorun gayet açık bence (: Bilgisayarın resmen sana sinyal veriyor üstü kapalı Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. | |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 454
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:16716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SplitCam Programı Varsa Camı Açmayabilir.. Eğer SplitCam Yoksa Bilgisayarını Virüs Taramasından Geçir, Bittikten Sonra Driver'ını Kaldırıp Tekrar Yükle.. İmtisal-i Câhidû-Fillah Oluptur Niyyetim. Dîn-i İslâmın Mücerred Gayretidir Gayretim Fatih Sultan Mehmet ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| Mesaja teşekkür eden: | şualar (05-08-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |