| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Who Has The Biggest Brain? Facebook da kendine yer edinen sinir bozucu bir oyun Oyunda 4 farklı bölüm var.Bölümün bir tanesinde mutlaka ama mutlaka eksik yanınızı bulabilirsiniz. ben buldum unutkanlık. Ciddi bir sorun olarak görmeye basladım artık -yoksa bu oyun beni bastan mı yaratacak . Abartma - topladığınız puanlar ile beyninizi büyütüyorsunuz.en büyük beyin su an itibari ile 4bin bilmem kaç olup resmi son derece kııl olan bir oğlana aittir ![]() Girmeyin,oyunu hiç eklemeyin hatta ve hatta size gönderen arkadaslarınızı siliniz ![]() takıldım çıkamıyorum lanet olası oyundan ![]() ayrıca sizden salak oldugunu düşündüğünüz bir arkadasınız geçmişse sizi vay halinize ![]() gerçi beni geçen arkadas alınmasın lütfen iso öptüm seni ![]() Birde beyin büyüklüğünü hayvanlar ile kıyaslamaz mı ![]() bi kaç arkadas fare beyninde su an ![]() |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 12
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrıca isimdeki ufacık değişmeler ile bir çok yere çekilebilecek bir oyundur kendiler ![]() ama oyunun içeriği nasıl olur onu bilemem ![]() bu da demek oluyor ki sadece türkçe değilmiş oraya buraya çekilen |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |