| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Dünyanın sekizinci harikası. Türünün en iyisi ![]() İnsanı canavara dönüştüren bir burger king şeysi ![]() Yemeden ölmeyin Ayda bir mutlaka yenmesi gerek yoksa deli danaya dönüşebilirsiniz ![]() yanında patates,büyük boy pepsi ve bufalo sosu da oldu mu boşverin yemeyin yanınızda yatsın ![]() ![]() gerçi bu başlığı iftardan önce açmak gerekirdi ya neyse Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bencede iftardan önce olsaydı şimdi o Whoppercık isterse şebeklik yapsın yinede yiyemem yane ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç yemedigim, gökhan anlatınca su an canımın nasıl bi cektigini anlatamayacagım sey Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kipaya her gittiğimizde bundan yeriz ![]() Arkadaşlarım anlata anlata bitiremezdi ![]() Hatta gece Whopper krizi fln yaşardık ![]() Denendi,onaylandı ![]() Süper bi tat ![]() Kesinlikle yenmeli ![]() Herkese afiyet olsun . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.813
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:73320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ateş Beni Çağırıyor.. ![]() Çok Severim Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ramazandada hiç güzel bir konu olmadı hani Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu anda ne olursa yerim durumda olduğum için kaçıncı dünya harikası olduğu önemli değil dünkü yorumumu geri alıyorum dünyadaki bütün Whopper menüleri istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihahahahahaahha diye güldürten hamburgerimsi şey Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #9 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.158
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |