DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 19-07-08, 20:03 Çevrimdışı   #1
Asistan
Spor grubu

kargo_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 250
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:158
kargo_17 ara sıra gören oluyorkargo_17 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Wİkipedia Yardım

Wİkipedia'ya biyografi açtım fakat isteyen herkesin değiştirebilme hakkı varmış
bunu nasıl önlerim ?
biyografinin değiştirilmesini istemiyorum
şimdiden teşekkürler
Eski 19-07-08, 20:55 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.110
Teşekkür etti: 2.549
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25406
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
öyle bir hakkın yok gülüm. benimde hesabım var wikide bende bazı konuları değiştirebiliyorum benim konularımıda değiştirebilirler çünkü wikinin özelliği bu "özgür ansiklopedi"

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Münkür münafığın soyu,
Yaktı harap etti köyü,
Ölüsüne bir tas suyu,
Dökeninde avradını...
Eski 19-07-08, 23:35 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.916
Teşekkür etti: 1.225
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
İsteyen değiştirebilir malesef elinden bişey gelmez sık sık kontrol edip değiştirilen yerleri düzeltmek dışında

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"

Konu Seçenekleri