| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Arkadaslar winamp herhangi bi dosya attıgımda ya da bütün müziklerimi attığımda hata raporu verip kapanıyor. Programı kaldırıp yeniden kurduğum zaman,bazen 1-2 hafta normal çalısıyor bazen de simdi oldugu gibi 1 gün içinde tekrardan hata veriyor. Uzun süredir var Çözüm nedir Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #2 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 350
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlis hatirlamiyorsam yeni surumu mevcut onu denediniz mi ? ....... “Cellat uyandı yatağında bir gece “Tanrım” dedi, “Bu ne zor bilmece! Öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe” |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (23-09-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya pek anlamam ama bunu yazıyor 5.5.0.1640 Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzer sorunu ben de yasadim gecenlerde , sorun yeni surumle alakaliymis. ama sizin baska sorununuz var sanirim :S ....... “Cellat uyandı yatağında bir gece “Tanrım” dedi, “Bu ne zor bilmece! Öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe” |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ölecek miyim ![]() Ya ilk çıktığında bu hata,silip programı yeniden kurmustum işte güven olmuyor yine hata verdi Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İndirdim şu an ve kurdum yeni bir programı. Tekrar hata verecek mi bilmiyorum. İlgin için teşekkür ediyorum... Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Teodora (23-09-08) |
| | #7 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.046
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27679 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Güzeli Winamp'ı Sil , Media Player'dan Dinle ![]() Ben Öyle Yapıyorum.Çünkü Winamp Çok Sorun Çıkarıyor. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Media player açtıgımda doğrula filan diyor bi ara uğrasıyım dedim sıkıldım ![]() bu yeniden kurdum bakalım simdi normal Umarım sorun çıkarmaz uzun bir süre ![]() Sağol rokkie Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Řσσκΐ₤ (23-09-08) |
| | #9 | |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
....... “Cellat uyandı yatağında bir gece “Tanrım” dedi, “Bu ne zor bilmece! Öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe” | |
|
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.656
Forum Gücü: 251 Forum Puanı:94949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senelerdir winamp kullanıyorum bi kere sorun çıkarmadı gökhan bence senin pcde bi anormallik var ne kadar çok sorunlu bişi o öyle ![]() |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbidan ya Aman monitör duymasın bir gün çıkarttım koydum köşeye 2 gün sonra denedim düzeldi ![]() Aman nazar değmesin,gider mider şimdi Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #13 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 242
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bi winamp hatası için formatmı ![]() winampı kaldırıp tüm sistem dosyalarını silip tekrar kurdunmu ? Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (24-09-08) |
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 9
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Kardesım Vırus gezgın sıstemlerı once bazı programların DLL dosyalarına etkıe der sonra yayılır. Sen anlamazsın ama Bılgıayarına ısler sonrada yayılır. Sonuc gene Formata cıkıcaK Emın ol Kardesım |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halloldu arkadaslar Hepinize teşekkürler çok Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine sorun olursa haber ver bende bi sürümü var vinnapın eski ama 2 yıldır kullanırım hatası yok veririm.bir düşüncede benden yeni sürümler çok hata veriyor bence denedim çünkü Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.961
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:43682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin winapın hata vermesi gayet doğal Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmiş olsun perhizlerine dikkat et kardeşim cok cabuk nuksediyor bu hastalık Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |