DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 23-09-08, 11:41 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
uzulme Winamp Hata Raporu Veriyor

Arkadaslar winamp herhangi bi dosya attıgımda ya da bütün müziklerimi attığımda hata raporu verip kapanıyor. Programı kaldırıp yeniden kurduğum zaman,bazen 1-2 hafta normal çalısıyor bazen de simdi oldugu gibi 1 gün içinde tekrardan hata veriyor.
Uzun süredir var
Çözüm nedir

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 23-09-08, 11:44 Çevrimdışı   #2
Asistan
Antikapitalistler

Teodora - ait Avatar
Genel Mesajlar: 377
Teşekkür etti: 350
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3229
Teodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biri
Yanlis hatirlamiyorsam yeni surumu mevcut
onu denediniz mi ?

.......

“Cellat uyandı yatağında bir gece
“Tanrım” dedi, “Bu ne zor bilmece!
Öldükçe çoğalıyor adamlar
ben tükenmekteyim öldürdükçe”
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (23-09-08)
Eski 23-09-08, 11:47 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ya pek anlamam
ama bunu yazıyor
5.5.0.1640

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 23-09-08, 11:49 Çevrimdışı   #4
Asistan
Antikapitalistler

Teodora - ait Avatar
Teodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biri
benzer sorunu ben de yasadim gecenlerde , sorun yeni surumle alakaliymis.
ama sizin baska sorununuz var sanirim :S

.......

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (23-09-08)
Eski 23-09-08, 11:51 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ölecek miyim

Ya ilk çıktığında bu hata,silip programı yeniden kurmustum işte güven olmuyor yine hata verdi

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 23-09-08, 11:56 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
İndirdim şu an ve kurdum yeni bir programı. Tekrar hata verecek mi bilmiyorum.
İlgin için teşekkür ediyorum...

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
Teodora (23-09-08)
Eski 23-09-08, 11:56 Çevrimdışı   #7

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.694
Teşekkür etti: 2.046
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27679
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
En Güzeli Winamp'ı Sil , Media Player'dan Dinle

Ben Öyle Yapıyorum.Çünkü Winamp Çok Sorun Çıkarıyor.

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (23-09-08)
Eski 23-09-08, 12:00 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Media player açtıgımda
doğrula filan diyor
bi ara uğrasıyım dedim sıkıldım
bu yeniden kurdum bakalım simdi normal
Umarım sorun çıkarmaz uzun bir süre
Sağol rokkie

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
Řσσκΐ₤ (23-09-08)
Eski 23-09-08, 12:05 Çevrimdışı   #9
Asistan
Antikapitalistler

Teodora - ait Avatar
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İndirdim şu an ve kurdum yeni bir programı. Tekrar hata verecek mi bilmiyorum.
İlgin için teşekkür ediyorum...
umarim halledilmistir sorun , iyi gunler

.......

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (23-09-08)
Eski 23-09-08, 12:21 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.656
RepForum Gücü: 251
Forum Puanı:94949
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
senelerdir winamp kullanıyorum bi kere sorun çıkarmadı
gökhan bence senin pcde bi anormallik var ne kadar çok sorunlu bişi o öyle

Eski 23-09-08, 12:25 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Harbidan ya
Aman monitör duymasın
bir gün çıkarttım koydum köşeye 2 gün sonra denedim düzeldi
Aman nazar değmesin,gider mider şimdi

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 23-09-08, 23:12 Çevrimdışı   #12
Stajyer

Asghum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Asghum Herkese mesafeli
Arkadaşım en kolay sistem düzenlemesi Format. Ve devamlı güncelleme. Kolay geLsin.
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (24-09-08)
Eski 23-09-08, 23:23 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 242
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Asghum´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım en kolay sistem düzenlemesi Format. Ve devamlı güncelleme. Kolay geLsin.

bi winamp hatası için formatmı

winampı kaldırıp tüm sistem dosyalarını silip tekrar kurdunmu ?

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (24-09-08)
Eski 23-09-08, 23:58 Çevrimdışı   #14
Stajyer

Asghum - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Asghum Herkese mesafeli
Kardesım Vırus gezgın sıstemlerı once bazı programların DLL dosyalarına etkıe der sonra yayılır. Sen anlamazsın ama Bılgıayarına ısler sonrada yayılır. Sonuc gene Formata cıkıcaK Emın ol Kardesım
Eski 24-09-08, 00:00 Çevrimdışı   #15
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.915
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gökhan abi ben sana benimkinden atayım bende sorun yok

NO WoMaN No CrY

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (24-09-08)
Eski 24-09-08, 00:48 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Halloldu arkadaslar
Hepinize teşekkürler çok

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 24-09-08, 06:36 Çevrimdışı   #17
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1243
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
yine sorun olursa haber ver bende bi sürümü var vinnapın eski ama 2 yıldır kullanırım hatası yok veririm.bir düşüncede benden yeni sürümler çok hata veriyor bence denedim çünkü

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Eski 24-09-08, 13:58 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.894
Teşekkür etti: 3.961
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:43682
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
senin winapın hata vermesi gayet doğal

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 24-09-08, 14:14 Çevrimdışı   #19
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.661
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gecmiş olsun perhizlerine dikkat et kardeşim cok cabuk nuksediyor bu hastalık

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...

Konu Seçenekleri