| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Cezalı Üye ![]() | Biliyorsunuz Ki Dünya En Çok Tutulan Müzik Player Programı WİNAMP'dır. Peki bu Programı üreten Firmanın Adı Nedir ? Cevap: NULLSOFT Peki bunu Winamp da yazarsak ne olacaktır. İşte cevabı : Winamp Bas yüksekliğine Göre Saydamlaşıyor. Yapacağımız işlem çok Basit !!! Öncelikle winampızı acıyoruz...Daha sora bi şarkı seciyoruz ve şarkımız calarken.. NUL - ESC L - ESC - SOFT Yazıyoruz... arkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı; 1-müzik aç [ yani müzik çalsın ] 2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz 3-sonra pencere çıktı diye teleş yapma sonra esc ye bas 4-sonra yine L tuşuna bas sonra yine esc 5-en son olarak soft yaz ve sonuç harika Bunu yaptıktan sora müzigin bas yükseliğine göre winampın saydamlaştığını göreceksiniz... NoT: İslemden sonra Winamp ın ana penceresi Bass Seviyesine gore Saydamlasıyor... [ Saydamlık sabit olmuyor ] KAPATMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAMAK YETERLİ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9853 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel gözüküyor sustukça hayat konuştukça Her gün film sahnesi gibi Kayda geçiyor ben yoruldukça.. aşk yok.. aşık olmayı istemek var. o da kocaman bir yalan.. |
|
| | #3 |
![]() ![]()
Teşekkür etti: 586
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir ara ben yapmıstım gercekten güzeldi.Ama bildiğim kadarıile winampı her actığında buişlemi yapmak gerekiyor |
|
| | #4 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 634
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
her açıp kapamada tekrar yapılması gerektiğinden gereKsiz bende... ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan | |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 220
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3724 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnde hiç bişe deişmedi ![]() Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén, SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 656
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben yaptım bugunluk bole olsun sagl paylasım ıcın |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye ![]()
Teşekkür etti: 155
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:55 ![]() | benimkinde oldu |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.708
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:1242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bendede değişmedi ya :: ![]() |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.708
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:1242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam şimdi oldu goruntu super |
|
| | #10 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.800
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:9813 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beceremedim ya bi yardım :S |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2839 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbidende oldu ya süpersin baba ![]() ![]() ![]() ![]() Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |