Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 22:08 Çevrimdışı   #1
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 165
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1681
BURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyorBURAK07 çevresinde seviliyor
isaret Winamptaki GizLi ÖzeLLik Süper

Biliyorsunuz Ki Dünya En Çok Tutulan Müzik Player Programı WİNAMP'dır. Peki bu Programı üreten Firmanın Adı Nedir ?
Cevap: NULLSOFT
Peki bunu Winamp da yazarsak ne olacaktır. İşte cevabı : Winamp Bas yüksekliğine Göre Saydamlaşıyor. Yapacağımız işlem çok Basit !!!
Öncelikle winampızı acıyoruz...Daha sora bi şarkı seciyoruz ve şarkımız calarken..

NUL - ESC L - ESC - SOFT Yazıyoruz...

arkadaşlar öncelikle winamp ınız Modern skin de olmalı;
1-müzik aç [ yani müzik çalsın ]
2-klavyede normal yazarmış gibi nul yaz
3-sonra pencere çıktı diye teleş yapma sonra esc ye bas
4-sonra yine L tuşuna bas sonra yine esc
5-en son olarak soft yaz

ve sonuç harika
Bunu yaptıktan sora müzigin bas yükseliğine göre winampın saydamlaştığını göreceksiniz...

NoT: İslemden sonra Winamp ın ana penceresi Bass Seviyesine gore Saydamlasıyor... [ Saydamlık sabit olmuyor ]

KAPATMAK İÇİN AYNI İŞLEMİ UYGULAMAK YETERLİ...
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
07özgür (08-07-08), SessizSeyirci (01-08-08), _deniz_ (07-07-08)
Eski 07-07-08, 22:25 Çevrimiçi   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

_deniz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.145
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:9853
_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran_deniz_ herkes hayran
çok güzel gözüküyor

sustukça hayat konuştukça
Her gün film sahnesi gibi
Kayda geçiyor ben yoruldukça..

aşk yok..
aşık olmayı istemek var.
o da kocaman bir yalan..
Eski 07-07-08, 22:37 Çevrimdışı   #3

LeGenT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.879
Teşekkür etti: 586
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:13003
LeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmışLeGenT Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
bir ara ben yapmıstım gercekten güzeldi.Ama bildiğim kadarıile winampı her actığında buişlemi yapmak gerekiyor
Eski 07-07-08, 22:38 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.165
Teşekkür etti: 634
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8938
13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda13. buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
LeGenT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir ara ben yapmıstım gercekten güzeldi.Ama bildiğim kadarıile winampı her actığında buişlemi yapmak gerekiyor
evet bende kullanmıştım...
her açıp kapamada tekrar yapılması gerektiğinden gereKsiz bende...

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan
Eski 08-07-08, 10:31 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.015
Teşekkür etti: 220
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3724
$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri$.<3.M.!.N Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
bnde hiç bişe deişmedi

Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén,
SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa.
Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa
KaLbim

Eski 08-07-08, 10:58 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.473
Teşekkür etti: 656
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:7736
64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış64__ayna__64 yememiş içmemiş konu açmış
ben yaptım bugunluk bole olsun
sagl paylasım ıcın

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!
Eski 08-07-08, 17:11 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 129
Teşekkür etti: 155
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:55
07özgür ara sıra gören oluyor
benimkinde oldu
Eski 31-07-08, 20:01 Çevrimiçi   #8
Profesör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.403
Teşekkür etti: 4.708
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:1242
wolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuş
bendede değişmedi ya ::
Eski 31-07-08, 20:03 Çevrimiçi   #9
Profesör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.403
Teşekkür etti: 4.708
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:1242
wolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuşwolf_57 üç beş tanıdığı olmuş
tamam şimdi oldu goruntu super
Eski 01-08-08, 17:42 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genç Kuvvet

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.552
Teşekkür etti: 3.800
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:9813
ℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayranℓєαяѕιση herkes hayran
Ruhsal Durumum:
beceremedim ya bi yardım :S

"Deliler Kogusu Rahatsizlar Platformu"

''''AnTi Sigara ßirLiği''''
Eski 01-08-08, 17:45 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Ad grubu

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.501
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2839
SessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyorSessizSeyirci çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Harbidende oldu ya süpersin baba

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...

Konu Seçenekleri